БЕС У ВАШИНГТОНУ: Пропао велики план Америке

BES U VAŠINGTONU: Propao veliki plan Amerike

28 septembra 2022

SAD su nastojale da izoluju Rusiju, ali su njihovi pokušaji rezultirali samo jačanjem multipolarnog sveta.

Ovo mišljenje je izneo kolumnista američkog časopisa The American Conservative (TAC) Ted Snajder.Prema njegovim rečima, antiruska retorika SAD nije naišla na podršku čak ni država koje se smatraju njihovim partnerima, poput Indije i Turske.

„Pokušaji Vašingtona da izoluje zemlje koje osporavaju njegovu hegemoniju ironično su doveli do toga da su se ciljane nacije okrenule jedna ka drugoj i formirale zajednicu izolovanih nacija. Zaista, želja SAD da ih izoluju pomogla je da se učvrsti veoma multipolarni svet koji je Vašington obećao da će sprečiti“, rekao je Snajder.

(Alo)

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad5 says:

    Sad će da ih stigne finansijski deo haosa koji su napravili.Svako ko se na vreme izmakne od njih i nadje alternativne načine trgovine i saradnje se ključnim potrebnim komplementarnim partnerima na svetskoj trgovinskoj pozornici će PREŽIVETI ovaj slom koji dolazi relativno mirno.Ostali koji moraju ili žele da slede USA u ambis će propasti zajedno sa njima.Jer upravo to USA rade,uništavaju svetsko tržište,tj. POKUŠAVAJU da ga unište ali to NIJE MOGUĆE i zato će na kraju oni ozbiljno da opeku prste.Vreme američke AUTARHIJE je prošlo,oni nisu u stanju da POSTOJE, bez spoljnih partnera, i to je njihova najveća zabluda i propast.

  2. Volodimir Gownarsky says:

    Treba kazniti cionisti jehovačke i Anglosaksonci, uništiti ih da se sasvim desetkuju za sva vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *