Besna žena bacila muževljevu ljubavnicu niz provaliju

Besna žena bacila muževljevu ljubavnicu niz provaliju

21 juna 2013

Svadja-muza-i-zene - youtubeKada je majka četvoro dece, Lisete Lupo Mamani, uhvatila muža Renza kako je vara sa 25-godišnjom Brunom Morales, bez dvoumljenja ščepala je devojku i bacila niz šest metara duboku provaliju. Sve ovo desilo se u peruanskom gradu Arekuipa, gde je Mamani uhvatila Morales za kosu, oborila je na zemlju pa je odvukla na liticu odakle ju je bacila, prenosi ‘Telegraf.rs“.

Neverni suprug je u međuvremenu pobegao sa mesta na kome se sastao sa 25-godišnjom Peruankom, koja je, srećom  zadobila lakše povrede nakon što je pala u provaliju.

Lisete je kazala za peruanske medije, da je bila ljuta i u afektu je gurnula Brunu u provaliju. Međutim, potvrdila je da je ostavila Renza nakon svega što se desilo.

Muž je, međutim, zažalio zbog svega i zamolio suprugu da mu se vrati: “Molim te, klečim pred tobom da mi se vratiš. Ti i naša deca me jedino zanimate. Bez vas ja sam niko i ništa. Molim te, oprosti mi. Napravio sam veliku grešku“, poručio je Renzo supruzi. Celu “ljubavnu dramu“ možete pogledati OVDE.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *