„БЕСНИ ПАС“ ПОДВИО РЕП: Матис није смео да приђе Шојгуу на Филипинима!

„БЕСНИ ПАС“ ПОДВИО РЕП: Матис није смео да приђе Шојгуу на Филипинима!

24 октобра 2017

Шеф Пентагона Џејмс Матис пажљиво је слушао говор Сергеј Шојгуа, али није пришао министру одбране Русије.

Шеф Пентагона Џејмс Матис одлучио је да не приђе министру одбране Русије Сергеју Шојгуу након говора руског министра на седници Асоцијације држава Југоисточне Азије (АСЕАН) на Филипинима.

На фотографији која је забележена за време Шојгуовог говора, види се како Матис пажљиво слуша шефа руског спољнополитичког ресора. Ипак, након извештаја министра одбране Русије, шеф Пентагона изгледа није успео да скупи снагу да приђе Шојгуу.

Међутим, министар одбране Русије се посветио мерама које предузима Москва за мирно решавање кризе у Сирији и нормализацијом хуманитарне ситуације у тој земљи. Шеф Министарства одбране Русије је говорио о томе како је рад Ваздушно-космичких снага допринео неутрализацији финансијске помоћи милитантима. Након тога, Матис у свом говору није ни поменуо Сирију.

Матис је углавном говорио о Северној Кореји и Филипинима:

На паузи састанка АСЕАН, новинар „Звезде“ је Џејмсу Матису поставио питање да ли ће се састати са Шојгуом.

– Све је могуће, одговорио је Матис.

Четврта седница министара одбране држава-чланица Асоцијације југоисточне Азије и партнера по дијалогу одржава се на филипинском острву Лусон.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI2 коментара

  1. Velika Metla says:

    Председник Филипина Дутерте је рекао јенкијима да су банда убица и да треба под хитно да напусте Филипине! Није дуго прошло јенки,каубоји,су најавили да селе војску на Филипине јер тамо има "исламска држава"! На Филипинима нема никакве "исламске државе",једина "исламска држава"која је тамо је управо америчка војска,а ту лаж и ткзв "исламској држави"им само користи као разлог за тобожњу забринутост за Филипине,а у ствари је циљ да се садасшњи легално изабрани председник Дутерте свргне силом с власти,јер не трпи америчку багру!

  2. goran says:

    Nije on nikakav besni pas, nego obesni pacov. Takvi ne prilaze nego zive u hodnicima i jedu crkotine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u