„БЕСНИ ПАС“ ПОДВИО РЕП: Матис није смео да приђе Шојгуу на Филипинима!

„BESNI PAS“ PODVIO REP: Matis nije smeo da priđe Šojguu na Filipinima!

24 oktobra 2017

Šef Pentagona Džejms Matis pažljivo je slušao govor Sergej Šojgua, ali nije prišao ministru odbrane Rusije.

Šef Pentagona Džejms Matis odlučio je da ne priđe ministru odbrane Rusije Sergeju Šojguu nakon govora ruskog ministra na sednici Asocijacije država Jugoistočne Azije (ASEAN) na Filipinima.

Na fotografiji koja je zabeležena za vreme Šojguovog govora, vidi se kako Matis pažljivo sluša šefa ruskog spoljnopolitičkog resora. Ipak, nakon izveštaja ministra odbrane Rusije, šef Pentagona izgleda nije uspeo da skupi snagu da priđe Šojguu.

Međutim, ministar odbrane Rusije se posvetio merama koje preduzima Moskva za mirno rešavanje krize u Siriji i normalizacijom humanitarne situacije u toj zemlji. Šef Ministarstva odbrane Rusije je govorio o tome kako je rad Vazdušno-kosmičkih snaga doprineo neutralizaciji finansijske pomoći militantima. Nakon toga, Matis u svom govoru nije ni pomenuo Siriju.

Matis je uglavnom govorio o Severnoj Koreji i Filipinima:

Na pauzi sastanka ASEAN, novinar „Zvezde“ je Džejmsu Matisu postavio pitanje da li će se sastati sa Šojguom.

– Sve je moguće, odgovorio je Matis.

Četvrta sednica ministara odbrane država-članica Asocijacije jugoistočne Azije i partnera po dijalogu održava se na filipinskom ostrvu Luson.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Predsednik Filipina Duterte je rekao jenkijima da su banda ubica i da treba pod hitno da napuste Filipine! Nije dugo prošlo jenki,kauboji,su najavili da sele vojsku na Filipine jer tamo ima "islamska država"! Na Filipinima nema nikakve "islamske države",jedina "islamska država"koja je tamo je upravo američka vojska,a tu laž i tkzv "islamskoj državi"im samo koristi kao razlog za tobožnju zabrinutost za Filipine,a u stvari je cilj da se sadasšnji legalno izabrani predsednik Duterte svrgne silom s vlasti,jer ne trpi američku bagru!

  2. goran says:

    Nije on nikakav besni pas, nego obesni pacov. Takvi ne prilaze nego zive u hodnicima i jedu crkotine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *