БИА УХАПСИЛА ТУНИЖАНИНА И БРИТАНЦА КОЈИ УЧЕСТВУЈУ У ПРОТЕСТИМА

BIA UHAPSILA TUNIŽANINA I BRITANCA KOJI UČESTVUJU U PROTESTIMA

11 jula 2020

JOŠ jedan dokaz umešanosti stranih službi u proteste ispred Skupštine Srbije u Beogradu, koji se održavaju četvrto veče zaredom.

Naime, BIA je otkrila još jednog stranca koji učestvuje u neredima ispred Parlamenta, a reč je o Dkhili Sami,državljaninu Tunisa.

Podsedimo, večeras je uhapšen Vladimir Škundrić, zajedno sa grupom huligana koja je lomila prozore na zgradi Skupštine. Imao je masku i bejzbol palicu kod sebe, a prilikom privođenja pozivao se na Ivicu Dačića

BRITANAC NA PROTESTIMA

BIA je uhapsila Britanca koji je učestvovao u sinoćnjim nasilnim protestima, prenose mediji.

Makmilan Džejms Dejvid (Macmillan James David), državljnin Velike Britanije, učestvovao je u sinoćnjim protestima u kojima su policajci gađani bakljama, kamenicama i flašama, a prozori i kamere na srpskom parlamentu razbijeni.

Kako Tanjug navodi pisanje medija, time je još jednom potvrđen direktan upliv stranih službi u nasilne proteste u Srbiji.

KOMENTARI16 komentara

 1. persida says:

  Dacicev momak, zar jos niste shvatili? Putin jase Srbiju preko Dacica koji je unajmio izvodjace radova. Policija koja ove najamnike hapsi, takodje Daciceva. Savrsena harmonija.

 2. Branko says:

  Pa naravno. I svi ti stranci pripadnici stranih službi koji su došli u Srbiju da ruše "demokratiju" uz sebe imaju dokumenta koja će ih ofirati u slučaju hapšenja. Ovo je totalno ludilo. Ko normalan može da poveruje u ovakve gluposti.

 3. M says:

  Britanca će pustiti,a Tunižanina izbubati i zadržati?

  • milos says:

   Pustice i jednog i drugog

   • Beli Orao says:

    Usput vidjećete da za 10 dana niko više neće ništa čuti o ovim špijunima ni izraelskim ni ovoj dvojici, jer su izmišljeni terotisti !!!

  • Beli Orao says:

   Mislim da nemaju koga da puste jer nisu nike strane špijune ni uhapsili ! Sve je patka od režima izrežirana!

 4. Rista says:

  Nekako se to strano mešanje vrlo brzo i lako gradi. Kao da ih je neko doveo i obećao brzo "hapšenje" da bi ih zaštitio od batina i eventualnog napada nekih neobaveštenih Srba. Ne verujem baš nešto u ovu zgodu ali sve mi nekako neverovatno. Tamo neki britanski klinac ruši neke srpske vlasti i slična sranja. Pa nisu valda moji Srbi toliko blesavi pa da dovedu u pomoć britanskog tinejdžera? Ne verujem da jesu i zato su stranci pohapšeni. Da bi bili zaštićeni. A kako to sve funkcioniše, nemam pojma, ali eto, došli sa svih strana sveta. Njih već četvoro. Ko bi rekao da imamo tako sposobnu BI Jau! Ali gde je i jedan Rus? Fali brate. A tek Albanac. Biće i to koliko sutra. Ko u stvari koga muva na tim demonstracijama? Gde je Obradović? Gde je opozicija? Možda ljudi neće da kvare besplatne usluge u menzi države. Ajde srpska policijo, pomlati to pa da dalje nastavimo sa već poznatim propastima a ne da ovi pobede pa da učimo sve ispočetka. Pa ne uči mi se više. Već 4 puta sam učio za 20 godina o raznim rodoljubivim načinima upropašćavanja države.

  • Kosovac says:

   @ Rista, …..Sve glupost do gluposti, tamo neki klinac iz Engleske došao da ruši srpske vlasti. Fantastika, kao kada su tvrdili da 2.000 godine Slobodan Homen čak iz Budimpešte unosi ispod džempera dolare za pomoć u borbi protiv nekih neobaveštenih Srba. Pa i to bismo progutali, ali gde nađoše one Kirgistanske Izrailjce, samo nam prave probleme sa najprijateljskijom zemljom koju smo ikad imali.

 5. Ivke says:

  Vucic ih doveo. to su ti migranti

 6. Kulak says:

  Ima i njih,ali sve je to mazanje očiju.Iza rušilačkih demonstracija stoje HRVATSKE SLUŽBE i agenti koji su premrežili Beograd i Srbiju.Isto kao što se glavni punkt za sve akcije protiv Srba i Srpske Pravoslavne Crkve u Crnoj Gori nalazi u hrvatskoj ambasadi u Podgorici.Tko to ne vidi,taj je glup i krajnje naivan.

  • persida says:

   A sta bi to Hrvati dobili smenom Vucica koji je srpski izdajnik? Malo si polupao loncice, nema logike u tvojoj pretpostavci. Idealan je i za Siptare i za Hrvate upravo Vucic.

 7. Istina says:

  To su NJEGOVI.

 8. Archelay says:

  Kada se fakti relativizuju a nagadzanja su istina onda sa tom osobom nesto nije u radu.Time se javnosti stvara nedoumicu oko stava policije a ohrabruje cinioca da nastavs svojim potezima.Time sto je stavio Hrvatsku u ulozi dezurnog krivca dokazao da je jedan od tih stranaca jer Hrvati kao nemaju svoju brigu pa ce se bakce sa ovome.To mu dodze kao,zbog jednog Srbina-vazala belosvetskih mesetara organizovao"sarenu revoluviju"u Makedoniju daq je sve to skuvala Srbija,a nije.Tako rade mesetari kada su pitanju narodi Balkana.

 9. persida says:

  Dacicevi azilanti ici ce od kuce do kuce i tuci Srbe. Vrlo uskoro.

  • Beli Orao says:

   Sasvijem jednostavno , narod nezadovoljan džukelama na vlasti!!!

 10. Gagi says:

  Sve je vrlo cudno, u jeku progovora o KiM kada nema predstavnika u narodnom domu, gde bi onaj koji pregovara trebao da podnese narodu izvestaj i upozna ih sa tokom pregovora, pocinju demonstracije.Pandemija hara, narod se razboljeva a zdravstveni system puca po svim savovima, bas tog momenta pocinju demonstracije za koje se ne zna ni ko ih je organizovao ni kakvi su zahtevi ni ko lomi Bgd.Velika nepoznanica.U medjuvremenu se hapse "strani spijuni" koji se oslobadjaju, dezurni analiticari urlaju protiv Rusije a NVO mudro cute. Drzava nije u stanju da locira organizatore paljenja i lomljavinu drzavne imovine. Nesto je trulo u drzavi Danskoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *