BIA uništava dokaze o borbi srpskih dobrovoljaca u Novorosiji!?

BIA uništava dokaze o borbi srpskih dobrovoljaca u Novorosiji!?

5 septembra 2014

Nemiri u Ukrajini 080314Povratak srpskih četnika iz odreda „Jovan Šević“ sa ratišta na jugoistoku Ukrajine nije protekao bez drame, pišu Naše Novine u današnjem izdanju. Naime, prema informacijama ovog lista, srpski borci su neposredno po sletanju na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ privedeni od strane agenata BIA!

Kako navode Naše Novine, srpski ratnici su privedeni i ispitivani čitavih pet časova. Takođe, na razgovor su pozvani i pripadnici Četničkog pokreta koji nisu bili u Ukrajini.

Ono što je posebno interesantno u ovom slučaju jeste tvrdnja da su agenti BIA po ispitivanju sa mobilnih telefona i kamera izbrisali sve fotografije i snimke koji su nastali na frontu. Logično pitanje koje se postavlja je, kakvu pretnju snimci iz Ukrajine predstavljaju po bezbednost naše zemlje?

Pošto je misija zvanično završena, svi pripadnici četničkog odreda „ Jovan Šević“ su napustili područja borbenih dejstava, napustili su Novorusiju i vratili se u Srbiju, dok će komandant odreda Bratislav Živković ostati još izvesno vreme u Rusiji.

Pravda podseća da su srpski četnici učestvovali u nekima od najžešćih borbi tokom odbrane Novorusije, i da su u više napada jurišali na Luganski aerodrom, probijali koridor Lugans-Krasnodon i učestvovali u oslobađanju više naselja.

(Naše novine)

KOMENTARI5 komentara

 1. s@Ša says:

  Sramota dok im Zukurlićevi jurušnici paradiraju Raškom oni hapse Srbe koji su pomagali braći Rusima a da stvar bude još gora u tim regijama žive upravo potomci Srba koji su se iselili sa ovih prostora!Da li su tako ažurni i u hapšenju vehabija koji idu da ratuju u Siriju i Irak!

 2. rodoljub zaharijevic says:

  ko je ovde lud,smradovi u sandzaku rade sta hoce,paradiraju u uniformama,najavljuju republiku i sta ti ja znam jos,cuvari pecata privode slobodne ljude na informativni razgovor,to nema ni u najrazvijenijoj demokratji u americi,koja od nasih prodanih dusa trazi da to rade,sramota,videceu da li ce privoditi i one koji ce zahtevati ,a i sada vec zahtevaju R E F E R E N D U M za pristup e.u..

 3. boban says:

  BIA =UDBA -sistematski rastura Srbiju. Unistili su slike da cetnici nebi privukli mlade Srbe .

 4. mirko says:

  sramota

 5. Robert Lucas says:

  Valjda su cetnici poslali slike i ostale dokumente email-om na sigurne adrese, odakle ce se kasnije moći prikazati drugima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *