БИЋЕ РАТОВА И РЕВОЛУЦИЈА – КРВИ ДО КОЛЕНА: Бајден доводи ову жену за ШЕФА ДИПЛОМАТИЈЕ

BIĆE RATOVA I REVOLUCIJA – KRVI DO KOLENA: Bajden dovodi ovu ženu za ŠEFA DIPLOMATIJE

18 januara 2021

U SJEDINJENIM Državama dogodile su se dve promene koje se sa ostalih kontinenata ne vide dobro, ali se mogu ticati i „ostatka sveta“.

Donald Tramp ponovo je stupio u kontakt sa svojim bivšim glavnim političkim strategom Stivenom Benonom.Ovo je objavila protrampovska televizija Fox News.

Mnogi američki politikolozi smatraju da je Benon bio „presudni faktor Trampove pobede na izborima 2016-te“.

Prvih meseci Trampove vladavine, Benon mu je bio glavni glavni politički savetnik. Ubrzo potom su se razišli jer Tramp nije želeo da iritira previše „duboku državu“ i demokrate-liberale.

Pokazalo se, međutim, da ih žrtvovanjem Benona nije odobrovoljio prema sebi.

Benon je potom razvijao ideju o ujedinjavanju konzervativnih partija u Evropi. Često je putovao u evropske zemlje.

Pomagao je bregzitovcima, Marin Le Pen i Mateu Salviniju.

Tramp želi da sazna Benonovo mišljenje o predsedničkim izborima, na kojima je, kako misli protrampovska Amerika, bio brutalno pokraden.

Benon mu je još potrebniji ako ima nameru da u naredne četiri godine aktivno predvodi opoziciju Bajdenu i da se 2024-te ponovo kandiduje za šefa države.

Benon je dobro obrazovani američki konzervativac, sa konceptualnim mišljenjem i idejama. A Tramp je tokom protekle četiri godine pokazao da upravo to nema.

On je na čelu trampizma, ali mu nije dao ideologiju. Moguće je da upravo zbog toga zove Benona u pomoć. U trenucima kada Bajden sve agresivnije progone i samog Trampa i trampovce. A verovatno će još agresivnije.

Jer, Bajden je za zamenika državnog sekretara za politička pitanja upravo predložio Viktoriju Nuland.

Ona je pobornik američke globalne hegemonije i pristalica američkog mešanja u unutrašnje stvari drugih zemalja. Sve do organizovanja državnih prevrata i nasilne promene režima u njima.Nuland je pobornik agresivnog „obuzdavanja“ Rusije i Kine. Ona je odigrala važnu ulogu u ukrajinskoj majdan-revoluciji 2016-te.

Po procenama, ona će se zalagati da Vašington koristi Ukrajinu kao antirusko vojno uporište. Muž Nuland – Robert Kagan – aktivni je pristalica „saveza demokratija“ protiv Kine i Rusije.

Ona je radila u Stejt departmentu više od 30 godina. Bila je glavni zvaničnik Stejt departmenta za Rusiju i zemlje bivšeg SSSR i stalni predstavnik Amerike u NATO.

Ona je za „savez demokratija»protiv Moskve i Pekinga, a Benon za globalno okupljanje konzervativnih i tradicionalističkih snaga.

KOMENTARI13 komentara

 1. Velika Metla says:

  Svako popuštanje pred satanistima iz "DD" oni shvataju kao kukavičluk. A to su i dokazali.

 2. E.Lirsch says:

  Ukro-nacisti se raduju. Donece u Kijev "piroske" u veeeeelikim najlonskim kesama.

 3. padre says:

  Da je pokraden, ne misli samo "pro trampovska Amerika"!

 4. da da says:

  Dosta Srba voli Trampa,ali on je predsednik amerike koji je naterao budalu iz bugojna koji predvodi državu Srbiju da potpiše sve u korist šiptara na Kosovu i Metohiji.Iz kog razloga ga gotive nije mi jasno.

 5. Kulak says:

  Samo se piše šta ONA radi i šta namerava da nama oduzme i otme.A rade li NAŠI nešto da droljetini zaprže čorbu?

  • Pravda says:

   To ce Ruje da urade.

   • Ivke says:

    A mi spavamo i prosimo?

  • Kujsibrepati says:

   samo treba “skinuti” prvih 5 ljudi sa Forbsove liste koji rade za Deep State i problem resen

 6. milorad 5 says:

  Politika i ideologija "demokrata" se sve više svodi u svojim osnovama na NACIONALSOCIJALIZAM.Smama imenica vam kaže to je NACIONALNI,SOCIJALIZAM i on se može izvesti samo na jedan način, kroz raznorazne teorije o izuzetnosti, rase ,nacije,ideologije ali uvek je preko ledja "DRUGIH MANJE VREDNIH".Zato je obamina izjava o "izuzetnosti" USA tako opasna i ZATO je dolazak apsolutističke vlasti bajdena takodje VEOMA opasan.Državni KAPITALIZAM sa GAUTLAJTERIMA i AGRESIVNOM spoljnom politikom izuzetnost i prava iznad SVIH nedodirljiva ELITA sa gotovo apsdolutnom vlašću nad sudbinom pojedinaca kako u "rajhu" tako pogotovo u kolonijama, to je odlika i suština NACIONAL-SOCIJALIZMA.Besplatan novac i odredjeni nivo besplatnog STANDARDA u američkom slučaju , dok je u nemačkom to bilo organizovano više na kolektivnom nivou poidizanja standarda podanika kroz neokolonijalno kapitalisičko širenje organizovano na državnom nivou kroz spoljnopolitičke instrumente pritisaka(sankcije) i pretnji silom(intervencije radi odbrane navodno ugroženih manjina), a zatim i teritorijalno širenje IMPERIJE tj."RAJHA"(počelo je sa austrijom).SVE odlike nacionalsocijalističkog rajha pod hitlerovim vodjstvom ,sem "fuhrer-a" su DANAS prisutne u američkoj spoljnoj a sada će biti uvedene i u unutrašnjoj politici i delovanju države, uključujući i postavljanje novog "FUHRERA" u blikoj budućnosti ako se ovo što se sada dešava ne zaustavi.Kada budu imali VODJU tada će početi VELIKI RATOVI , OZBILJNI ratovi, sa mnogo razaranja i žrtvi.Mislim da je sada zadnji momenat da se ta podivljala neman koja ponovo izranja iz dubine nacističkog mraka zaustavi mirnim putem.NACIONAL SOCIJALIZAM NIJE UNIŠTEN ON SE PONOVO VRAĆA OPASNIJI NEGO IKADA a niej unišrten baša zato što su svi delovi te zlke mašine za pljačkanje i istrebljivanje preneseni mirno i bez kazzne u USA posle druhgog svetskog rata, svi najvbitniji realni kreatori tog poretka su primljeni u USA kao PRIJATELJI i SAVEZNICI i zato je odmah posle ulaska naci crvića u američke institucije , politika USA postala kranje agresivna i opasna politika intervencionizma.SVI ratovi koji su voidjeni od od kraj 2.sv. rata imaju i učesnike iz USA i može se slobodno reći da je ta država u stanju neprekidnog rata sa ČITAVIM svetom već više od 70 godina.ovo danas što se dešava u vašingtonu je samo metastaza te činjenice,jer svaka vojna hunta ima MNOGO vojske oko svog "parlamenta":)ccc pa oni su samo u užem području administrativnog središta imperije postavili čitavu pešadijsku diviziju.alooo, još samo da ih obuku u CRNO i da im stave srebrne ukrase na mundire,i uglancane šlemove nemačkog dizajna koje i danas mogu da kupe od paragvaja:)

 7. I Love persida says:

  Nema to veze, baš nikakve ako kongres ne želi krvi do kolena, ta žena je samo produžen nokat na kandži zveri. Predsednici ništa ne odlučuju već samo potpisuju šta je kongres odlučio. I ako žele da ostanu predsednici moraju da slušaju sve što im nalože.

  • Pravda says:

   koji crni kongres, skup korumpiranih protuva.

  • persida says:

   Slusaju AIPAC i Federalne rezerve (privatnu banku u kandzama Jevreja). Sve drugo je sou za naivne.

 8. persida says:

  Citajte "Renegade tribune".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *