БИКОВИЋ ВОДИ ВУЧИЋА по Москви

BIKOVIĆ VODI VUČIĆA po Moskvi

1 oktobra 2018

Srpski predsednik Aleksandar Vučić je posetio koncertnu salu moskovskog parka Zarjadje, saopštila je pres-služba koncertne sale parka.

„Zarjadje je prelepa sala. Toliko sam slušao o njemu. Mnogi su mi pričali o odličnoj akustici“, rekao je srpski predsednik.Vučić je sa Bikovićem prošetao po sali, odakle puca pogled na centar ruske prestonice.

„Moskva je jedan od najlepših gradova na svetu. Poslednje vreme se mnogo promenio nabolje“, rekao je Vučić.

Inače, televizija Prva radi dokumentarni film — „Ekskluzivno sa Vučićem“ u Moskvi o odnosima Vučića i Putina, Srbije i Rusije, ekonomskoj i kulturnoj saradnji.

„Bila mi je čast što sam porazgovarao sa predsednikom Srbije o mogućnostima da se poboljša kulturna saradnja Srbije i Rusije i kako da se Srbija što bolje promoviše u Rusiji i Rusija u Srbiji“, rekao je srpski glumac za Sputnjik.

On je dodao da je Vučić pažljivo saslušao neke njegove ideje i planove i da je imao vrlo konkretan i konstruktivan odgovor.

„Veliko mi je zadovoljstvo da nailazimo na podršku razvoja srpsko-ruskih odnosa lično od predsednika države“, naglasio je Biković.

Podsetimo, srpski predsednik se nalazi u poseti Moskvi, gde će se sutra sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

KOMENTARIJedan komentar

  1. rajko says:

    Šteta što u Moskvi nema noćnih knjižara. Doduše, tu i tamo mogu se naći neka izdanja po samouslugama i običnim knjižarama, ali nije to to. Njujorške noćne knjižare su neprevazidjene po ponudi i raznovrsnosti izbora!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *