БИЛ ГЕЈТС И ЏОРЏ СОРОШ СЕ УДРУЖУЈУ

BIL GEJTS I DŽORDŽ SOROŠ SE UDRUŽUJU

20 jula 2021

Suosnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts udružuje sa Džordžom Sorošom i njegovim Fondom za ekonomski razvoj u nameri da kupi „Molodžik“, britansku kompaniju koja proizvodi dijagnostičke testove, između ostalih i brzi test na virus korona.Konzorcijum, koji podržavaju Fond za ekonomski razvoj Soroš i Fondacija „Bil i Melinda Gejts“ uložiće najmanje 41 milion dolara u kompaniju „Molodžik“, koja je razvila jeftine i brze testove za otkrivanje kovid 19 dijagnostikovanjem bočnog protoka, koji se obično koristi za otkrivanje trudnoće.

Tehnologija će se koristiti za proizvodnju brzih testova za dijagnozu tropskih bolesti poput denga virusa i i rečnog slepila u zemljama sa niskim BDP-om. Kompanija, koju je 2003. godine osnovao Pol Dejvis, biće preimenovana u „Global ases helt“. Prema rečima izvršnog direktora „Molodžik“ Marka Dejvisa, kompanija namerava da zahvaljujući svojim testovima stavi Afriku u prvi plan, umesto da joj ostavlja „mrvice“, piše britanski „Telegraaf“.

„Nedostatak pristupačnoj i efikasnoj dijagnozi koronavirusne bolesti – ili drugih visokorizičnih bolesti – onemogućava otkrivanja bolesti i napore da se prekinu lanci prenosa“, rekao je Dan Vatendorf, direktor inovativnih tehnoloških rešenja u Fondaciji „Bil i Melinda Gejts“.

Bez obzira na plemenite namere tzv. američkih filantropa, teorije zavere već dugo kruže internetom i tiču se njihove navodne veze sa pandemijom, prenosi RT.

KOMENTARI3 komentara

  1. Kosovac says:

    Čuješ, „udružuju se“. Pa oni igraju za isti tim od početka, Taj tim ima jedan radni naslov: Udruženi Zločinački Poduhvat.

  2. persida says:

    Demoni su uvek u mnozini, jedan bez drugoga ne mogu.

  3. Strsljen says:

    Ova dvojica podhitno uzemljenje...sta rade tajnebsluzbice. Ovi su se bas zaihrali. Glume bogove. bruka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *