БИЛ ГЕЈТС ИМА НОВЕ ПРОГНОЗЕ: Ово неће бити могуће ни после пандемије!

БИЛ ГЕЈТС ИМА НОВЕ ПРОГНОЗЕ: Ово неће бити могуће ни после пандемије!

22 новембра 2020

„Након завршетка пандемије корона вируса, биће чак 50 одсто мање службених путовања него пре, док ће се повећавати проценат оних који раде од куће“, прогнозира један од најбогатијих људи на свету Бил Гејтс.

Он је за Бизнис инсајдер рекао да ће после пандемије бити и 30 одсто мање канцеларијских послова.Оснивач Мајкрософта сматра да ће фирме подићи праг за пословна путовања након здравствене кризе, а да ће се приватни састанци одржавати ако су заиста хитни.

Мајкрософт је прошлог месеца најавио да ће отказати половину својих пословних летова након пандемије, као и да је много мање вероватно да ће запослени те компаније долазити на посао, чешће ће радити од куће.

Увођење сличног хибридног модела већ су најавиле друге технолошке компаније као што су Твитер и Фејсбук.

KOMENTARI8 коментара

 1. persida says:

  Ocekujem recepte za doricak i broj za velicinu gacica koje cemo moci da koristimo.

 2. radmila says:

  Odbacite rijec "prognoza" iz vasih izvjestaja, kad je ovaj i neki drugi monstrumi u pitanju. On ne moze prognozirati ni vremensku prognozu. On prica ono sto je planirano, u cemu ucestvuje.

 3. Риста says:

  O томе сам писао још пре даес година али није било никаквог еха а онда сам наставио пре две године. Добро, нисам ја једини који је то јасно видео. Електронски апарати ће заменити већину радних места, а и до сада је то било актуелно и активно. Основно је да капиталисти плате што мање радне снаге и тако остваре више профита. Али та рачуница ми изгледа много једнострана и нејасна. Коме ће продати толике производе, када пола људи престане да ради? Да их неће "помагати" са штампаним парама па да купују њихове производе? Чаробни круг који ја уопште не капирам, као и много што шта око гурача пандемије. Писао сам о томе врло често раније а и пре 10 месеци када је подвала са пандемијом кренула. Наравно, потпуно је успела, али није то важно, него већ ствари које смо знали и раније. Службеници су најзад схватили да су "шљам" као и ми и добијају масовно отказе. Прво сам мислио да мало "ликујем" и да их пљуцкам, али сам одустао видећи страховите размере отказа службеника свих врста. Трагедија. Немам више ским ни људски да се посвађам. Шта да радиш са програмом на компојутеру? Ама ништа. Мош бити бесан али не вреди. Не тако често, али има дана када морам да обијам прагове канцеларија и сећам се како су негде почетком овог века све канцеларије готово удвостручиле број службеника али нису више биле канцеларије него огромне штале са преградама и у свакој прегради по један или два...овај... слкужбеника . Препуно, брате мили. Ко на пијаци и сви туцају у компјутере. И тако било све до пре пет година а онда се број службеника нагло почео смањивати. Пре неколико дана сам и поред рестрикција и короне био у истим канцеларијама. Нема ни 10% службеника а од куће ради највише њих неколико. Мучно видети. Послови нестали преко ноћи. Мени сад жао, јер чак иако сам био у канцеларијама највише сам одрадио на компјутерима а ту је и један службеник да објасни шта треба да урадим. Све се то раније радило у неколико канцеларија са неколико службеника и увек ми било мука од њих, али мора се. Сада ми жао што их нема, јер знам шта се даље активно усавршава, а знате и ви. Замењују човека и то је то. Опет, не знам ко ће куповати њихове мас производе. Ето, то ми никако не иде у главу. А може бити да ће роботи и компјутери радити а ми добијати плате и бити срећни. Ал ћемо онда имати времена да коментаришемо и пљујемо роботе. Ускоро ће најквалитетнији прецедник државе бити робот. Посланици су прошлост. Саће бе дођу код нас да се уче како да једу из малих валога и шерпица а не да се тове по скупштинским мензама. А јесте! И храна се укида јер роботима не одговара наша храна. Јешћемо шта посејемо у авлијама а ко нема авлију, има саксију. Мада ће нам касније и то забранити да не уништавамо природну природу. Ништа онда, јешћемо траву.

  • test01 says:

   e Risto tu dolazi prica o "zlatnoj milijardi" stanovnika - najmanje 6 milijardi ljudi je totalan (a ne samo tehnoloski) visak! To treba da se resi sa pelcovanjem i virusima koje ce da plasiraju svake godine (imace verzije kao i microsoft windows). Korona ima vise ciljeva a jedan od najvaznijih im je masovno pelcovanje sa kojom pocinje kontrola populacije! Trump nije odradio ono sto smo od njega ocekivali... Gledam kako pre dva dana gestapovci uletise u kucu onog nemackog doktora i odvedose ga kao teroristu jer je preko Youtube sirio istinu o laznoj pandemiji... na...bali smo

   • persida says:

    Usli smo u fazu planetarnog totalitarizma iza kojeg nema ideologije, vec samo batina. Volela bih da neko sada pomene Hitlera i Staljina kao negativce, pa da uporedimo sa ovim sto imamo danas kada je coveku zabranjen cak i kiseonik.

 4. Gagi says:

  Mesecima pisem i tvrdim da je osnovna sustina pustanje ove posasti u svetu digitalizacija. Dok su narodi na svetu zabavljeni ovom mukom zvanom Corona, digitalizacija se sprovodi u tisini i pod prisilom. Sve drzave na svetu su "obavezne" da se digitalizuju zbog savremenih tokova zivota. Narod je dobrovoljno prihvatio jos jedan finansijski namet, mesecno placanje interneta jer bez njega zivot nije moguc. Koliko cemo svi mi kroz razne poreze placati obaveze drzave za koriscenje tih komunikacija, mislim da to nije moguce izracunati. Takodje sam pisao da je jedini spas povratak naroda selima i "rodnoj grudi", to bi drzava morala da finansira a NE nova robovska radna mesta u multinacionalnim kompanijama. Ova prevara se sprema i traje dugo, jos od 45-e kada su revolucionari planski unistavali selo i domacinstva po Srbiji, da bi narod bio zavistan od njihove dobre volje kada im udele polutku i krompir. Naravno, prethodno su zidali bezlicne zgradetine u kojima su im delili iste takve stanove i tako im vezali ruke i noge.Danas je situacija bukvalno ista ali na svetskom nivou, svi su uvezani njihovim programima i komunikacijama "koji zivot znace". Nije moguce ni jesti ni piti, ubrati svoju zdravu vocku u svom dvoristu, to jedino ima da se nadje na internetu i mora da dostavi kurir. Naravno da sve to kosta, posebna je prica koliko je ta narucena hrana zdrava. Da rezimiram, vekovima robovlasnici (citaj centrala) iznalaze resenja kako da totalno poseduju stanovnistvo na svetu i svi budu njihovi robovi, izgleda da su ovog puta uspeli, primorali su ceo svet da uvedu njihovu digitalizaciju preko koje kontrolisu i spijuniraju sve vlade i narode na svetu. Pored toga, kreiraju i programiraju kompletan zivot na svetu, postigli su enormnu i nezamislivu moc na planeti koju nisu nikada imali. Jedini je spas, kao sto sam prethodno izneo,stvaranje individualnog zivota koji nije uslovljen svim ovim tehnoloskim ucenama. Sto se bude prostije i jednostavnije zivelo, zivot ce biti zdraviji i laksi.

 5. kk says:

  Predsednik Gane je objavio Parlamentu,i na youtube, uputstvo Rokfeler fondacije iz 2010.:Stvorite virus niskog mortaliteta 0,2% i smrtonosniji 305 u laboratorijiVinipeg,Kanada,zatim ga transportujte u Vuhan.Potcenjujte opasnost dok se virus ne rasiri po svetu.Uvedite karantin,istovremeno povecavajte proteste ljudi,da bi se unistile ekonomije,mreze snabdevanja i nestasica hrane, uz slabljenje imuniteta ljudi. Ponavljajte da je vakcina jedini spas. Prva faza karantina da se zavrsi u junu, drugu otpoceti u oktobru. Sad ostro kaznjavati,preuzeti distribuciju hrane,vojska da cuva kontrolne punktove,nadzirati i pratiti stanovnistvo,svaki javni protest ugusiti. Posle 6mes.otpoceti vakcinaciju,spreciti da rade i putuju one koji se protive. Ako se vecina opire vakcinaciji,pustiti smrtonosniji virus SARS-MERS-HIV,te tako poslusnu manjinu pretvoriti u vecinu.Zatim primeniti sistem finansijske kriptovalute Gejtsa.Ukratko,pokorni ce biti nagradjeni a svi koji se odupiru bice kaznjeni uskracivanjem pristupa onom sto je neophodno za zivot. To je nasa buducnost,skrojena od strane Rokfeler fondacije! hocemo li im se odupreti ljudi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u