БИЛ ГЕЈТС: Мораћете да примите вакцину двапут, старије особе можда и три пута

BIL GEJTS: Moraćete da primite vakcinu dvaput, starije osobe možda i tri puta

23 jula 2020

Trka za vakcinom protiv korona virusa i dalje traje, ali po svemu sudeći, jedno vakcinisanje neće biti dovoljno za zaštitu.

Novinarka i voditeljka Si-Bi-Es-a pitala je Bila Gejtsa koliko doza vakcine će nam biti potrebno. Njegov odgovor je iznenadio:

​„U ovom trenutku ne čini se da će ijedna od vakcina koje se prave biti dovoljne za zaštitu u jednoj dozi, To je bila nada na samom početku. Možda će nas vakcine koje kasnije budu napravljene pozitivno iznenaditi. Ali za sada, kako stvari stoje, ne. Kada je reč o starijim osobama, one će možda morati da prime i više od dve doze“, prenosi Blic.

Gejts je pre desetak dana apelovao da lekovi za kovid-19 i potencijalna vakcina budu dostupni zemljama i ljudima kojima su najpotrebniji, a ne „onome ko više plati“, rekavši da će oslanjanje na tržišne uslove produžiti smrtonosnu pandemiju.

„Ako jednostavno dopustimo da lekovi i vakcina odu onome ko najviše plati, umesto ljudima i mestima gde su najpotrebniji, imaćemo dužu, nepravedniju i smrtonosniju pandemiju“, rekao je osnivač Majkrosofta u video poruci objavljenoj tokom virtuelne konferencije na temu korona virusa koju je organizovalo Međunarodno društvo za borbu protiv AIDS-a.

KOMENTARI7 komentara

 1. Archelay says:

  I jos veruje da postoji njihova hegemonija?Docice vreme kada ces sve izgubiti.Pomosom ove kutije cak i cetvorogodisnje ljudsko bice zna o cemu se radi i koje je resenje.Nekad je mglo a sada nemoze jer ima jaci od vas.Moguce je da je i moja Makedonija na spisku taoca.Ali za vakcinu icicu u Rusiju.Tako razmisljaju moji prijateli Saznace i masa zasto se to dogadza a vama neka vam je Bog upomoc

 2. Nikola Virijević, Kuršumlija says:

  Ovog monstruma pod hitno smestiti u duševnu bolnicu, vakcinisati ga 200 puta i celu wegovu bližu i dalju rodbinu isto toliko puta kako bi se čovečanstvo oslobodilo degenerika.

 3. padre says:

  Samo preko mene mrtvog!

 4. test01 says:

  hahaha Pa evo zapadni "strucnjaci" kazu da se stvorena antitela kod nekih osoba izgube jako brzo (par dana) - na kraju ce cika Kill-Bill da kaze vakcina za dorucak !

 5. Ova budala eskalira says:

  Sticanje imuniteta je najbolja zaštita od virusa, ali kad takav vid zaštite traje samo dva meseca, onda ni vakcina ne može da traje duže.Zato bi vakcinu trebalo primati svaka dva meseca, što znači, u njgorem slučaju, da za dva meseca života trebam da primim vakcinu od koje mogu da imam stotine problema (Gejtsov čip da ne pominjem).Znači, ne primam vakcinu ni jednom, akamoli više puta, odnosno svaka dva meseca.Ni u ludilu, a ti Gejtsu, sotono, ubico, možeš i više puta da mi ...

  • doktrina soka says:

   Bravo! Ziva istina. Da, doslo je do kraha globalne ekonomije i to je razlog zasto su bogati krenuli u GLOBALNO ZASTRASIVANJE COVECANSTVA SA VIRUSOM KOJI JE ODUVEK SA COVEKOM,CILJ IM JE UBACITI BOGATSTVO U VAKCINE I DALJE SE BOGATITI. OVAJ "PROJEKAT KORONA" IM NECE USPETI AKO MI NE PRISTANEMO NA VAKCINU, Racunajte 10e 8 milijardi stanovnika,pa druga korana na kvdrat,pa treca i tako redom. BOGATSTVO CE IM SE TRIPLICIRA I JOS SU BOGATIJI,A NAMA OSTAJE PROPALA EKONOMIJA,SVE UNISTENO:VODA,ZEMLJISTE,VAZDUH. A NAJVAZNIJE STRAH, STRAH, ZASTRASIVANJE U NEDOGLED..I PAD IMUNITETA.. KADA NJEGA SLUSAM KAO DA SLUSAM NASU "STRUKU"Drkona.

 6. RASPUCHIN says:

  Ako sam dobro razumio ovu protuvu to bi značilo da će ljude vakcinisati sve dok ne umru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *