БИЛ ГЕЈТС ПОНОВО ПРОГНОЗИРА: „Улазимо у најгори део“

BIL GEJTS PONOVO PROGNOZIRA: „Ulazimo u najgori deo“

22 decembra 2021

Omikron će nas sve pogoditi, upozorio je američki preduzetnik i jedan od osnivača Majkrosofta Bil Gejts.

On je na Tviteru istakao da je otkazao većinu svojih planova za praznike.– Baš kad se činilo da će se život vratiti u normalu, mogli bismo ući u najgori deo pandemije. Omikron će nas sve pogoditi. Moji bliski prijatelji ga imaju sada i otkazao sam većinu planova za praznike – napisao je Gejts.

On je na ocenio i da, „ako postoji dobra vest“, to je da se omikron širi toliko brzo da kada postane dominantan u nekoj zemlji, talas tog soja bi trebalo da traje manje od tri meseca.

– Tih nekoliko meseci bi moglo da bude loše, ali i dalje verujem da ako preduzmemo prave korake, pandemija može da se završi 2022. godine – poručio je Gejts.

KOMENTARI2 komentara

  1. Cmarkovic C. says:

    Mozda da se zavrsi a mozda dodje nakon nje,Alfa kojeg sledi Delta ,pa onda dolazi Gama pa i Beta zeli da hara svetom,itd.Nikad kraja ovom lopovluku.

  2. See Y Leter Aligeder says:

    Šta je to "Mili puzi primiče se guzi?" - Piton. Masoni koji su izbacili jadnog bily-ja geja na čelo svoje kampanje da sprovodi visoko-tehnološko i bio-tehnološko podjebavanje sada hoće sve da nas zaraze a onda i pečate žigom zveri. i kada nas 70% bude žigosano i kad misliš da ne može gore, onda tek i pravedni Bog izliva na žigosane svoj pravedni gnev i od toga konačno neće biti ništa gore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *