БИЛ ГЕЈТС СЕ ХВАЛИ да ће 1,2 МИЛИЈАРДЕ Африканаца ускоро бити присиљено да прими мРНА у њихова тела

БИЛ ГЕЈТС СЕ ХВАЛИ да ће 1,2 МИЛИЈАРДЕ Африканаца ускоро бити присиљено да прими мРНА у њихова тела

14 октобра 2023

Милијардер еугеничар Бил Гејтс похвалио се да ће хемикалије мРНА ускоро бити насилно убризгане у тела преко 1,2 милијарде Африканаца, пошто је увођење његове обавезне вакцине овог месеца одобрено.

У понедељак је Фондација Била и Мелинде Гејтс објавила да ће усмерити огромних 40 милиона долара у финансирање како би се убрзао план за насилно вакцинисање целог афричког континента.Огромна новчана ињекција ће „унапредити приступ истраживању мРНА и технологији производње вакцина која ће подржати капацитете земаља са ниским и средњим приходима да развију висококвалитетне вакцине које спашавају животе“, наводи се у саопштењу за штампу од 9. октобра фондација Гејтс.

Британски новинар Стивен Меквин извештава: 40 милиона долара биће потрошено на повећање приступа јефтиним истраживањима мРНА.

Већи део инвестиције, 20 милиона долара, финансираће производну платформу коју је развила белгијска компанија Qуантоом Биосциенцес.

Два истраживачка института у Африци — која се налазе у Сенегалу и Јужној Африци — такође ће добити по 5 милиона долара.

Преосталих 10 милиона долара ићи ће произвођачима вакцина из земаља са ниским и средњим приходима.

Према саопштењу за штампу, Qуантоом-ова платформа може довести до више од 50 посто пада трошкова развоја мРНА вакцине у поређењу са традиционалном технологијом мРНА.

Гејтс фондација тврди да мРНА вакцине имају „једноставније процесе истраживања и производње“ у поређењу са традиционалним вакцинама.

Kао такво, ширење технологије на земље попут Јужне Африке и Сенегала може довести до развоја јефтиних мРНА вакцина за болести попут маларије и туберкулозе.

Међутим, ово није прва инвестиција коју је Гејтс направио у овој шеми.

Последњих 40 милиона долара додаје се на 55 милиона долара које је Гејтс фондација већ уложила у технологију производње мРНА.

Др Мухамед Али Пејт, нигеријски министар здравља и социјалне заштите и глобални стручњак за вакцине, рекао је у „корист“ Гејтсовог унапређења технологије мРНА.

„Стављање иновативне мРНА технологије у руке истраживача и произвођача у Африци и широм света помоћи ће да се осигура да више људи има користи од вакцина следеће генерације“, рекао је Пејт.

„Ова сарадња је охрабрујући корак који ће повећати приступ критичним здравственим технологијама и помоћи афричким земљама да развију вакцине које задовољавају потребе њихових људи“.

Нова инвестиција Фондације Гејтс долази пошто је технологија мРНА изазвала бројне забринутости за безбедност.

Само прошлог месеца, реномирани кардиолог др. Питер Мекала дао је осуђујуће сведочење на саслушању у Европском парламенту.

Мекала је рекао да је све што је научио о мРНА вакцинама „ужасавајуће“.

„Не постоји ниједна студија која показује да се РНK разлаже“ у људском телу након што се убризга“, рекао је он.

“Не постоји студија која показује да напушта тело.”Пошто су вакцине „направљене синтетички, [мРНK] се не може разградити“.

За вакцину против ЦОВИД-19, секвенца мРНА је копирана из шиљастог протеина вируса.

Ово се сматрало барем једним од аспеката вируса САРС-ЦоВ-2 који га је учинио толико штетним за тело.

„Имамо спајк протеин—смртоносни протеин из [ЦОВИД-19] вакцина који се налази у људском телу након вакцинације—који циркулише најмање шест месеци, ако не и дуже“, рекао је др Мекала о мРНА вакцини против ЦОВИД-19.

„А ако људи узму ињекцију у наредних шест месеци, постоји још једна инсталација у више циркулишућих потенцијално смртоносних протеина.“

Научник Дру Вајсман, који је 2023. године добио Нобелову награду за медицину за своју улогу у развоју мРНА технологије, упозорио је у раду из 2018. да не само да су клиничка испитивања мРНА вакцина дала „скромније резултате код људи него што се очекивало на основу животињских модела“, већ да „нуспојаве нису биле тривијалне“.

Недавна студија објављена у Фронтиерс ин Иммунологy изазвала је забринутост због потенцијалних промена у основним функцијама имуног система особе од стране Пфизер-ове мРНА Цовид вакцине.

Истраживачи су прегледали децу која су примила вакцине ЦОВИД-19.

Открили су да је дошло до „општег смањења одговора цитокина и хемокина“ на бактерије, гљивице и не-ЦОВИД вирусе.

Цитокини и хемокини су протеини које луче ћелије имуног система.

Истраживачи су написали:

„Наши налази сугеришу да би вакцинација мРНА против САРС-ЦоВ-2 могла да промени имуни одговор на друге патогене, који изазивају болести које се могу спречити вакцином и које се не могу спречити“.

„Ово је посебно релевантно за децу јер: имају велику изложеност микробима у обданишту, школи и друштвеним приликама; често први пут сусрећу ове микробе; и приме више вакцина као део рутинских распореда вакцинације у детињству“.

У интервјуу за Тхе Епоцх Тимес, Ендру Бостом, стручњак за кардиоваскуларна истраживања и пензионисани професор медицине на Универзитету Браун, рекао је да студија сугерише да поновљене вакцинације мРНА могу „предиспонирати децу и за вирусне и бактеријске инфекције“.

Више студија је такође потврдило везу између мРНА Цовид вакцина и срчаних проблема.

Недавна студија из Јапана истраживала је људе који су примили Пфизер или Модерна мРНА.

Открили су да такви људи имају виши ниво флуородеоксиглукозе Ф18 (ФДГ) у срцу, слезини и јетри у поређењу са невакцинисаним особама.

ФДГ је аналог глукозе и маркер упале у телу.

Истраживачи су у студији написали да виши нивои ФДГ указују на упалу срца.

Друга студија је открила да Модернина мРНА-1273 вакцина представља већи ризик од оштећења миокарда, средњег мишићног слоја срца.

Студија је открила да је добијање ињекције повезано са „повишењем маркера повреде миокарда“ код отприлике једне од 35 особа (2,8 процената).

У генерално здравој популацији, овај ниво би био око 1 одсто, наводи се у студији.

Истраживачи су пратили субјекте који су искусили нежељене ефекте након вакцинације током 30 дана, како је известио Слаy Неwс.

Студија је открила да је половина њих имала неуобичајено висок ниво срчаног тропонина Т високе осетљивости, што је показатељ субклиничког оштећења срца.

Усред огромног доказа да мРНА вакцине доводе до срчаних компликација, неке студије такође сугеришу да инфекција ЦОВИД-19 може бити опаснија од вакцина.

Студија из августа 2022. објављена у Америчком удружењу за срце (АХА) посматрала је особе старије од 13 година које су примиле најмање једну дозу мРНА ЦОВИД-19 вакцине произвођача Пфизер и Модерна.

Испитаници су примљени у болницу или су умрли од миокардитиса између 1. децембра 2020. и 15. децембра 2021. године.

„Све у свему, ризик од миокардитиса је већи након инфекције САРС-ЦоВ-2 него након вакцинације против ЦОВИД-19 и остаје скроман након узастопних доза укључујући бустер дозу БНТ162б2 мРНА вакцине (Пфизер)“, наводи се.

Међутим, „ризик од миокардитиса након вакцинације је већи код млађих мушкараца, посебно након друге дозе мРНА-1273 вакцине (Модерна).“

Прошлог месеца, главни доктор Флориде, др Џозеф Ладапо, саветовао је људе млађе од 65 година да не узимају нове мРНА вакцине против ЦОВИД-19.

Ладапо је такође рекао да би они старији од 65 година требало да разговарају о ризицима мРНА вакцине ЦОВИД-19 са својим лекаром како би одлучили о свом здравственом приступу током пандемије.

„У суштини нема доказа за то“, рекао је он током конференције за новинаре.

„Није спроведено ниједно клиничко испитивање на људима које показује да користи људима, није било клиничког испитивања које показује да је то безбедан производ за људе.“

„Сада постоји више студија из целог света, Бразила, Аустралије, Сједињених Држава које показују да током времена ове вакцине, ови производи мРНА ЦОВИД-19 заправо повећавају ваше шансе да се заразите ЦОВИД-19“.

(Нулта Тачка/СлаyНеwс)

KOMENTARI9 коментара

 1. Зауставите га says:

  Да ли је овај злочинац примио мрна вакцину?

  • persida says:

   Primio sest vakcina i pet bustera. Nadmasio naseg Srbu.

   • Cp6a says:

    Ако би о аспирину/андолу писали овако само о његовим нежељеним дејствима, па то зачинили намерно погрешним закључцима и измишљотинама, био би уврштен у средства за егзекуцију осуђених на смрт или у бојне отрове. Тако и за све у животу. Ако се о неком човеку пише тако, најебао га је. Још пре петнаестак година су у америчким књижарама постојали не мали делови тих књижара са књигама о Путину Грозном. Књиге и књиге. И поред тога, већина овде о председнику Русије има скроз позитивно мишљење. Раније бих све ове податке наведене у чланку преко КОБСОН-а детаљно проверавао, читајући оригиналне научне радове на које се чланак позива, један по један, данима. Веома брзо сам дошао до следећих закључака: 1. да цитати у чланку или нису такви, или су намерно изокренути, и да служе само да фасцинирају читаоце како је нешто научно доказано, а који неће то да проверавају, 2. да постоји ВЕОМА организована, не спонтана, међународна кампања против вакцинације, која је свет затрпала оваквим вестима, чија је провера исцрпљујућа. Ето, то је моје мишљење, а свако мора на основу информација које има да сам изгради став према вакцинацији, као и према свему у животу.

 2. Protokoli hrvackih ludaka says:

  ali kaznice vas dr.FULLmich i dr.Mila Alechovich, uskoro ce da vas sude, jos samo koji mesec...možda se malo oduzi na godinu ili dekadu, da ne kažemo vek ili eol ali strpite se ljudi i nemojte nasilno na vlast koja je korumpirana od cifutskih trovaca nego se uzdajte u nemackog dr.FULLmicha i francuskunju dr.Milu Aletchovitchzskljzljmnj... 🤣

 3. persida says:

  Mila je govnarka, logorejka, sekretarica globalistickih pacova. Svako ko vam nesto obecava, laze vas. Pozivala je narod na ulice, a ona sedela kod kuce i pila sampanjac.

  • Balkanac says:

   Ako je Mila takva onda, zasuci rukav pa se cijepi do večnosti

   • persida says:

    Cijepi se ti, bolan, jer bas nisi mnogo pametan.

  • Protokoli hrvackih ludaka says:

   Sumnjao sam od samog početka u nju iako je kao psiho dobra glumica, ali veruj mi da sam je već nakon 5-6 intervjua,to je znaci nedugo nakon početka pLandemije, bio 99% siguran da je prevarantica.

   • persida says:

    Obecala da ce preko svojih prijatelja Haskom tribunalu predati dokumentaciju o zlocinima nad Srbima, a onda je nije predala. Daj boze da je nije i zapalila, ne bi me cudilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u