БИЛ ГЕЈТС ТВРДИ ДА ЗНА КАДА ЋЕ СЕ СВЕТ ВРАТИТИ У НОРМАЛУ: Ево када ће се то десити и шта је рекао о маскама

БИЛ ГЕЈТС ТВРДИ ДА ЗНА КАДА ЋЕ СЕ СВЕТ ВРАТИТИ У НОРМАЛУ: Ево када ће се то десити и шта је рекао о маскама

14 децембра 2020

ОСНИВАЧ Мајкрософта Бил Гејтс верује да је повратак у нормалан живот у САД даљи него што људи очекују упркос томе што је вакцина за Ковид-19 одобрена и дистрибуирана се ове седмице.

Гејтс, који је путем својих непрофитних организација донирао милионе долара за вакцинисање, казао је да би до лета 2021. САД требало да буду много ближе нормалном животу него што су сада, но да ће потпуни повратак у нормалу вероватно бити могућ тек после 2022. године.Милијардер је у недељу рекао Си Ен Ен-у да ће постојати ризик од враћања вируса ако САД не помогну другим земљама да се реше ове болести и ако стопе вакцинисаних у земљи не буду високе.

На питање колико мисли да ће криза Ковид-19 утицати на људе у наредних неколико месеци пре него што вакцине постану широко доступне, Гејтс је рекао: „Па, нажалост, следећа четири до шест месеци могу бити најгори што се тиче епидемије“.

– Ношење маски сигурно нема негативних страна, нагласио је Гејтс.

Према његовом мишљењу, барови и ресторани у већем делу САД биће затворени док улазимо у овај талас и каже да мисли да је то нажалост прикладно.

– Не желите да неко кога волите последњи премине од вируса корона – додао је он.

Гејтс сматра да би велика јавна окупљања и даље требало да буду забрањена.

Стварни повратак у нормалу, сматра он, могућ је тек након годину до годину и по дана, ако се учини све што је потребно за сузбијање заразе.

KOMENTARI3 коментара

  1. test01 says:

    Phajzerova vakcina je u stvari vakcina kompanije modeRNA - ciji je vlasnik Kill-Bill. Od pocetka je umesan u ovu igru, od priprema pandeije koju si imali u NY pa do guranja da se sto vise ljudi testira sa PCR (PRC) testom koji daje lazne pozitivne rezultate. Da dignu broj ciklusa u tom testu za 18 svi bi bili pozitivni! PCR-pandemija sa virusom koga su napravili u Laboratoriju.

  2. Miki says:

    Da normala za zapadni svet 2020 godine tj kada prime Sputnjik vakcinu.

  3. Archelay says:

    Ova nesreca i dalje bluje otrov.Tramp stavio ga je na listu zlocinaca.A nadlezni Sud poput uplasenog misa vreba dogadzaje na terenu.Rade za Nesrecu a navijaju za Trampa za na kraju da se vidi da je USA ustvari bila privatna svojina mocnikama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u