Бил Гејтс ЗАПАЛИО ПЛАНЕТУ: „НОВА ЦРНА СМРТ је близу, за ШЕСТ месеци убиће 30 МИЛИОНА ЉУДИ!“ (ВИДЕО)

Бил Гејтс ЗАПАЛИО ПЛАНЕТУ: „НОВА ЦРНА СМРТ је близу, за ШЕСТ месеци убиће 30 МИЛИОНА ЉУДИ!“ (ВИДЕО)

27 новембра 2019

– Пандемија нам долази и уместо да се припремимо за то као рат, претварамо се да се ништа не догађа – рекао је Бил Гејтс, откривајући своје предвиђање непосредног здравственог чудовишта које ће ускоро „уништити планету“.

Најбогатији човек на свету познат је по својим „пророчанствима“, од којих су се многа обистинила. Нажалост, за човечанство сада није најбитнији технолошки напредак, већ глобална здравствена пандемија која би могла убити преко 30 милиона људи за шест месеци.– Нисмо спремни – рекао је Гејтс током дискусије о претњама здрављу које су представљале власти Масачусетс Медикал Асосијеншенса и Њу Ингланд Журнал оф Медисине. Бил Гејтс је рекао да, иако је обично најоптимистичнија особа у било којој соби, нажалост мора подсећати да свет углавном живи у сиромаштву и да се мора више борити са искорјењивањем болести попут полиа и маларије.

– Иако постижемо напредак у скоро свим аспектима, постоји подручје у којем нема напретка, а то је спремност за избијање здравствене епидемије – преноси ИФЛ Сциенце. Вероватноћа да ће се таква болест јавити и даље расте. Нови патогени искачу стално током пораста светске популације и напада човечанства у мање развијеним срединама.

Појединцима или малим групама постаје лакше и лакше стварати оружане болести које би се могле ширити попут пожара широм света. Према Гејтсу, мали недржавни актер могао би да изгради још смртоноснији облик оспица у лабораторији. И у нашем умреженом свету људи стално путују авионом, прелазећи континенте у неколико сати. Гејтс је увео симулацију Института за моделирање болести, који је утврдио да ће нови вирус попут грипа 1918. године, који је у пандемији 1918. убио 50 милиона људи, највероватније убити 30 милиона људи у року од шест месеци. А болест која ће нас задесити вероватно ће бити изненађење јер ћемо је прво срести када избије, баш као што је то случај настао би осећаја хитности око припреме за претњу, рекао је Гатес и додао да у случају биолошких претњи тај осећај хитности недостаје.

Процењује се да на квадратном метру наше планете има у просеку 800 милиона вируса. Ако се такви бројеви комбинују са невероватном брзином којом су у стању да се репликују, човек почиње да разуме како могу повремено да варају наш имуни систем, зашто је тако тешко пронаћи вакцине које делују и антивирусне лекове. Бактерије се могу убити углавном антибиотицима, а за вирусе немамо ништа слично ефикасном. И само када је реч о РНА вирусима, који имају геном састављен од РНА, а не од ДНK, ствари постају екстремне. Такви вируси, када се копирају, немају систем за проверу грешака, попут ДНK, па су мутације веома честе, што значи да сви нови сојеви грипа, ХИВ, САРС, МЕРС, зика, ебола, полио и риновирус, који су чест узрок прехладе, спадају у ову категорију.

– Лако за оне које добро познајемо, ту су и врло мало познате мале опасности попут ентеровируса 68, ретки сродник полио вируса који посебно воли да нападати бебе, децу и тинејџере. Овај вирус откривен је у Kалифорнији 1962. године, за време епидемије упале плућа. Нико не тврди да ће он бити тај који ће бити „нова црна смрт“, али он испуњава све критеријуме – казао је Гејтс.

Најзанимљивије су, међутим, зоонозе које узрокују животиње. Ови узрочници држе све познате брендове: од ХИВ-а до брадавица. Чак је и епидемија грипа 1918. године, која је убила до 100 милиона људи, почела са ширењем вируса од птица до људи.

KOMENTARI28 коментара

 1. Pera says:

  Jel to ova skotina ovo govori : https://www.youtube.com/watch?v=mIDQI-RAut8

 2. Pera says:

  Moze da pali samo one koji mu veruju, a to su idioti na planeti, a to su amerikanci, englezi, eurci itd.

  • sokoćalo says:

   Nadam se da će on biti prvi od 30 miliona koga će da zakači crna smrt

 3. test01 says:

  Kada imas laboratorije koje stvaraju nove viruse onda je lako predvideti sta moze da se desi kada virus `pobegne` iz laboratorije... Odredjene nacije ce izgleda imati vakcinu spremnu pre nego sto se to dogodi! Izgelda da se stvarno radi na smanjenju broja populacije i to odredjenih rasa !

  • Milan Zitoradja says:

   Upravo tu je klopka, Zele da prodaju vakcine. Farmaceutska mafija koju zastupa ova drtina.

 4. marko says:

  prevedimo pripremaju cijepiva ovi zlocinci da ubijaju po svetu pa ce reci postoji neki virus cijepite se kad se cijepis tek onda umires

  • Косовац says:

   @ marko, …..Добро преведено, плус када се вакцинисање уведе по сили закона. Тада заразно вакцинисање могу избећи само они привилеговани.

  • Косовац says:

   @ marko, …..Али ако пусте вирус који се може избећи само ако се вакцинишеш? ……….Ипак је најбоље оно што су наши стари говорили: „Само нам Бог може помоћи“. Али да Бог не каже: „Мисли на себе, па ћу онда и ја мислити на тебе“.

 5. Mrki says:

  Ima čovek para pa može da manipuliše sa ljudima...

 6. krojač says:

  Aha, znači ti si taj koji je naredio da se sruši avion u Ukrajini sa mrtvim telima iz prethodno netragom nestalim i nikad ne pronadjenim avionom iste kompanije!!! Lekare iz ukrajinskog aviona, sve infektolozi, specijalisti za sidu, si odvukao u svoju laboratoriju i dao im zadatak da nadju boleštinu kojom ćeš ostvariti svoj stari san o zlatnih 500 miliona stanovnika na Zemlji. Zato si ti tako dobro upućen, zato ti znaš ono što niko nikad nije znao i što niko nije uspeo da predvidi, a to je kad će i gde izbiti pandemija. Ali Srbi, u pamet se! Perite ruke, čuvajte se prehlade, unosite dovoljno C, A i D vitamina, jer će ovaj smrad sigurno svoje "remekdelo" isprobati prvo na nama. Ne dajte se, s verom u Boga pobedićemo mi i te njegove viruse koji su sigurno kilavi kao što je i on sam.

  • krojač says:

   I da ne zaboravim: nikako ne primajte nikakve vakcine. Možda je najbolje da i ne idete kod lekara ako vam nije načisto zagustilo.

   • krojač says:

    Beli luk je lek za sve boleštine, pa uz svaki obrok bar po jedan do dva čena. Valjda će nam toliko biti dovoljno za odbranu od ovog gejtsa i njemu sličnih vampira. (Još nisam probao venac b. luka oko vrata, da li on nešto pomaže. Ću probam:))

    • Kosovac says:

     @ krojač, …..Све се слажем за бели лук, чак и овај венац око врата је највише делотворан. Највише ако тако спаваш. Али она врста вампира које волиш, ако их као такав пригрлиш када спаваш, одмах окрећу главу од тебја.

     • krojač says:

      A meni se vrti po glavi sledeća scena: zamisli mene sa šajkačom i vencem belog luka oko vrata, a o svakoj ruci mi po jedna strašna cica Srpkinjica. Tako doteran šetam i kadim Knez Mihajlovom!!! Zamisli kakav bi to brend bio:)))) Ne znam za šta, ali dobro je:)))

      • Косовац says:

       @ krojač, …..Добра ти је идеја, али предлажем да избациш из приче Српкињицу, да се девојче не потресе. Кад почнеш да кадиш Кнез Михајловом, одмах да станеш код оне пирамиде САНУ. И онда да изведеш ритуал са сви чешњеви. Па блокче у руке и да направиш списак српских и осталих Академика који ће почети да миле из њума. Уз пут, да их позапиташ, кој ли је тај који је написао онај Меморандум што Срби толико пропатише па ги за то и не примају у Европу. Унију, шта ли је.

       • krojač says:

        Pa dobro, može i bez Srpkinjica, ja to onako radi ukrasa, lepote i ugodjaja, ali ne mora. A što se tiče rituala, ja računam s tim da nikakvi rituali neće biti potrebni, jer će svi vampiri da popadaju u nesvest kako ja prodjem pored njih i okadim ih. Iza mene može da ide neki diplomirani čistač sa glogovim kocem i da ih... Osim toga, js bsš i ne znam mnogo rituala. Znam samo onu bajalicu: "Bež' uroci niz potoci", ali nisam baš siguran da je ona efikasna protivu vampiri.

  • Deda says:

   С' вером у Бога јер све што дође од њега је. Какви вируси, вакцине и бакрачи!

   • Косовац says:

    @ Deda, …..Поштујемо сви веру у Бога, али сећаш се када је Бог рекао „Учини и ти нешто…..“.

 7. Rale says:

  Ta bolesnik ulaže milijarde u depopulaciju ,iliti istrebljenje stanovništva Zemlje.

 8. Косовац says:

  Логика говори да је Бил Гејтс у праву, то знамо и ми одоздо. Велика могућност комуникације људи чак и са различитих континената, неминовно води ширењу неке гадне заразе. Али имам примедбу на ову Гејтсову интелигентну констатацију: Није нас упозорио ни научио како да се одбранимо од епидемије намерно изазване, рецимо птичјег грипа, или епидемије пренесене вакцином. Па да каже да ће се потрудити и своје страначке Тајне пријатеље убедити да не предузимају кораке у том правцу.

  • Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

   Pa on i ne želi da se mi spasemo od zaraze. On treba da raširi zarazu a samo oko 8% stanovništva treba da zna kako da izbegne.

 9. bagi says:

  nije velika svetska populacija nego amerika je mala,mnogo vas ima,treba vas upolovciti neki vas novi virus

 10. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Ovo je za sada samo početni eksperiment g. Bilija. Potrebno je da u više naleta i talasa uništi milijarde ljudi, ali kako da zna da to deluje ako s lakoćom ne uništi najpre bar 30 i više miliona ljudi? On je filantrop koji zarad života 500 miliona odabranih treba da uništi ostalih 6,5 milijardi koje nije izabrao. Zašto želi da ih uništi? Kolateralno, jer ljudi nesvesno uništavaju zemlju, za života čovek proizvede ugljeni otisak od 50 tona (valjda izmeta i produkta sagorevanja u plućima). On veoma hrabro priča o tome, jer želi da bude otac začetnik delovanja novog svetskog poretka - NVO na zemlji.

 11. doktrina soka says:

  On bi vrlo moguce mogao proci kao u prici KUGINA KUCA.

 12. padre says:

  Kako je samo pametan ovaj čovek, nema šta ne zna!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u