БИЛА ЈЕДНОМ ЈЕДНА АМЕРИКА – ДАНАС БАНАНА РЕПУБЛИКА

BILA JEDNOM JEDNA AMERIKA – DANAS BANANA REPUBLIKA

6 novembra 2020

MAŠINERIJA Demokratske partije, korporativni mediji i baroni društvenih mreža stvorili su udruženo kriminalno preduzeće da pokradu predsedničke izbore.

Kaže ovo, za „Novosti“, profesor Srđa Trifković iz SAD, posle glasanja. To ga, kaže, podseća na slične „zavere“ u postkomunističkim režimima, samo brutalnije. On smatra da se ni u tim režimima ne bi mogla zamisliti „proizvodnja“ više od 100.000 glasova za „šefa“ usred noći, uz nula glasova za opoziciju, kao ni „glasači“ rođeni u 19. veku!– Za razliku od Milvokija i Detroita, čak ni režim u Pjongjangu ne dobije više glasova za „voljenog vođu“ nego što ima Severnokorejaca na biračkom spisku – primećuje Trifković.

Za veći deo sveta, smatra on, Amerika je sada svedena na status banana republike.

– Evropski mediji, koje većinom kontrolišu neoliberalni globalisti, pružaju podršku zaverenicima, ali obični ljudi znaju bolje. Kao što komentatori u Beogradu, Kijevu, Tbilisiju i drugim prestonicama koje su iskusile obojene revolucije danima primećuju, ironično je da su Amerikanci uz manje teškoća „instalirali“ predsednike u stranim zemljama, nego što su legitimno izabrali svoga – uočava sagovornik.

Posle Bajdenove proglašene pobede, i Trampove najave da će ići na sud, Trifković predviđa da je nasilje na ulicama skoro neizbežno. Uključivaće, dodaje, obe strane nacionalnog ambisa, ovog puta.

– Bez obzira na krajnji ishod, legitimnost pobednika već je narušena, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ako Bajden prevagne, a mediji to tretiraju kao svršenu stvar, čak i njegovi simpatizeri na vlasti u Parizu, Berlinu, Briselu ili Otavi i daju ton Bi-Bi-Siju, „Mondu“, „Veltu“, znaju o čemu se radi – uveren je Trifković.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad3 says:

  tramp je upalio svetlo u kafani a konobara nigde nema.Sad će obezbedjenje da reaguje.

 2. Avangard-Kinzal says:

  Ma oni su oduvek bili kaubojska banana država, pa koliko su svojih predsjednika utamaniti a bogataši nikad ne odgovaraju pred sudovima nego samo sirotinja, pa pogledajmo kako u Kini 3.bogataš nema zaštitu nikakvog "pravosuđa utemeljenog na rimskom pravu" nego ga smaknu. I sad taj zapad traži da i mi uvedemo takav sistem i "uredimo pravosuđe". E jedino što se i dalje radi o veoma dobro naoružanom, nadrogiranom,pijanom,olinjalom kauboju,koji sve slabije živi ali ima pun magazin dinamita.

 3. sasulja says:

  Trampa se mora skloniti po svaku cenu,kaze duboka drzava,jer ne radi u inetresu iste.Tramp je pokusao da to "osinje gnezdo" raskrinka,medjutim,isti su pruzili strasan "demokratski" otpor,pokrali izbore,vrlo jednostavno.Dobro je rekao g.Trifkovic,mnogo su lakse sprovodili "demonkrat."izbore u Svetu,nego kod njih samih.Ovo je bilo vise od farse,laku noc Ameriko..............?

 4. Kulak says:

  Svima je jasno da su ovi najnoviji predsednički izbori u SAD frizirani.Glasački listići poslani poštom mogu se masovno krivotvoriti,a protukandidat je upravo zahvaljujući njima proglasio pobedu.Meni je ipak intrigantno kako to da Donald Trump čija je administracija na vlasti izbore ne može lažirati,a opozicija može.Ko je onda u SAD jači,opozicija ili vlast?

 5. Mile says:

  Predsednik SAD Donald Tramp sada je u ulozi kao Erik Bananamen, treba da pojede bananu i krene u akciju protiv najveće bande koja je ikad harala Amerikom. Što Amerikom, nego i većim delom sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *