БИЛА ЈЕДНОМ ЈЕДНА АМЕРИКА – ДАНАС БАНАНА РЕПУБЛИКА

БИЛА ЈЕДНОМ ЈЕДНА АМЕРИКА – ДАНАС БАНАНА РЕПУБЛИКА

6 новембра 2020

МАШИНЕРИЈА Демократске партије, корпоративни медији и барони друштвених мрежа створили су удружено криминално предузеће да покраду председничке изборе.

Каже ово, за „Новости“, професор Срђа Трифковић из САД, после гласања. То га, каже, подсећа на сличне „завере“ у посткомунистичким режимима, само бруталније. Он сматра да се ни у тим режимима не би могла замислити „производња“ више од 100.000 гласова за „шефа“ усред ноћи, уз нула гласова за опозицију, као ни „гласачи“ рођени у 19. веку!– За разлику од Милвокија и Детроита, чак ни режим у Пјонгјангу не добије више гласова за „вољеног вођу“ него што има Севернокорејаца на бирачком списку – примећује Трифковић.

За већи део света, сматра он, Америка је сада сведена на статус банана републике.

– Европски медији, које већином контролишу неолиберални глобалисти, пружају подршку завереницима, али обични људи знају боље. Као што коментатори у Београду, Кијеву, Тбилисију и другим престоницама које су искусиле обојене револуције данима примећују, иронично је да су Американци уз мање тешкоћа „инсталирали“ председнике у страним земљама, него што су легитимно изабрали свога – уочава саговорник.

После Бајденове проглашене победе, и Трампове најаве да ће ићи на суд, Трифковић предвиђа да је насиље на улицама скоро неизбежно. Укључиваће, додаје, обе стране националног амбиса, овог пута.

– Без обзира на крајњи исход, легитимност победника већ је нарушена, како у земљи, тако и у иностранству. Ако Бајден превагне, а медији то третирају као свршену ствар, чак и његови симпатизери на власти у Паризу, Берлину, Бриселу или Отави и дају тон Би-Би-Сију, „Монду“, „Велту“, знају о чему се ради – уверен је Трифковић.

KOMENTARI5 коментара

 1. milorad3 says:

  tramp je upalio svetlo u kafani a konobara nigde nema.Sad će obezbedjenje da reaguje.

 2. Avangard-Kinzal says:

  Ma oni su oduvek bili kaubojska banana država, pa koliko su svojih predsjednika utamaniti a bogataši nikad ne odgovaraju pred sudovima nego samo sirotinja, pa pogledajmo kako u Kini 3.bogataš nema zaštitu nikakvog "pravosuđa utemeljenog na rimskom pravu" nego ga smaknu. I sad taj zapad traži da i mi uvedemo takav sistem i "uredimo pravosuđe". E jedino što se i dalje radi o veoma dobro naoružanom, nadrogiranom,pijanom,olinjalom kauboju,koji sve slabije živi ali ima pun magazin dinamita.

 3. sasulja says:

  Trampa se mora skloniti po svaku cenu,kaze duboka drzava,jer ne radi u inetresu iste.Tramp je pokusao da to "osinje gnezdo" raskrinka,medjutim,isti su pruzili strasan "demokratski" otpor,pokrali izbore,vrlo jednostavno.Dobro je rekao g.Trifkovic,mnogo su lakse sprovodili "demonkrat."izbore u Svetu,nego kod njih samih.Ovo je bilo vise od farse,laku noc Ameriko..............?

 4. Kulak says:

  Svima je jasno da su ovi najnoviji predsednički izbori u SAD frizirani.Glasački listići poslani poštom mogu se masovno krivotvoriti,a protukandidat je upravo zahvaljujući njima proglasio pobedu.Meni je ipak intrigantno kako to da Donald Trump čija je administracija na vlasti izbore ne može lažirati,a opozicija može.Ko je onda u SAD jači,opozicija ili vlast?

 5. Mile says:

  Predsednik SAD Donald Tramp sada je u ulozi kao Erik Bananamen, treba da pojede bananu i krene u akciju protiv najveće bande koja je ikad harala Amerikom. Što Amerikom, nego i većim delom sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u