БИЛАНС СИНОЋЊИХ НЕРЕДА У БЕОГРАДУ

BILANS SINOĆNJIH NEREDA U BEOGRADU

8 jula 2020

Trinaest policajaca i sedam civila povređeno je tokom sinoćnjih nereda zbog uvođenja policijskog sata u Beogradu. Svi povređeni prevezeni su na VMA.

Zapaljeni kontejneri, smeće po ulicama, polomljeni saobraćajni znaci, uništene žardinjere, kamenje, zapaljeni policijski automobili, nekoliko slomljenih izloga, slika su nakon noćašnjih protesta u Beogradu.

Kako su za RTS rekli u Hitnoj pomoći, u neredima je povređeno 13 policajaca i sedmoro civila.

Svi povređeni prevezeni su na Vojno-medicinsku akadamiju.

Ispred zgrade Skupštine Srbije jutro se nalazi kordon policije.

Pripadnici MUP-a raspoređeni su i ispred drugih važnih institucija u Beogradu, kao i na pojedinim većim raskrsnicama.

KOMENTARI9 komentara

 1. električar says:

  1:0 za "demonstrante"! Sad se očekuje kontra akcija od strane policije, tužilaštva i sudstva ! Naravno, vrlo brza i vrlo efikasna ! U protivnom, pobednik je poznat, a narod to ne bi smeo da dozvoli ! U tom slučaju narod bi morao hitno da kazni one koji su se prihvatili da budu država !!! Jer, narod plaća državnu imovinu, narod hoće da bude miran i spokojan, a ne da ne sme da izadje, ili pusti dete na ulicu. Narodu mora da bude vraćena imovina i vraćen mir na svim javnim mestima !

 2. Slobodanka says:

  Veliki Milo - Milonja uz pomoć korone ratuje protiv litija SPC i protiv sopstvenog naroda i čuva svoju diktatorsku vlast, a malom Aleku isto tako odgovara drugarica korona.

 3. kulak says:

  Ustaški i šiptarski mediji likuju i s neopisivim oduševljenjem pišu kako je izbio krvavi rat u Beogradu.Ovo je ustašiji i šiptariji došlo kao naručeno.Oni godinama priželjkuju i sve rade da se Srbi pobiju međusobno.Teoretičar zavera Srđan Nogo i tipovi koji ga slede su budaletine.To je to.

 4. KrompirovaZlatica says:

  Od noćas duboko razmišljam da prestanem da plaćam porez - nisam lud da plaćam policajce koji ne mogu ni sebe da zaštite od razularenih kriminalaca i drogiraša a kamo li mene i moju porodicu.Više ima povređenih policajaca od demonstranata - nigde podatak o broju uhapšenih koji su rušili,palili,obijali,prljali grad,društvenu i privatnu svojinu.Kamera na semaforu usnimi prolazak kroz crveno i za pet minuta se nađe učinilac prekršaja.Narodnu skupštinu bi moralo da pokriva stotinak kamera koje su u stanju da snime sve,do poslednjeg junaka ulice u bermudama koji kamenom gađa policajca i povređuje ga.I do podneva sledećeg dana ih sve pohapsi,ne sudi ih već ih zatvori u neku od napuštenih kasarni i drži - 14 dana.Pa kad polovina njih oboli od korone nikome ne pruži medicinsku pomoć.Neka vide,i osete,na ličnom primeru zbog čega su lomili i skrnavili i Skupštinu i Beograd i Srbiju.

 5. test01 says:

  Juce ste videli da ovaj rezim i sistem (zendari) MRZE narod Srbije. Izasao je obican narod, bez poziva ali sa jasnom porukom NE diktaturi, kriminalu i laznim izborima. Ovo je sramota od zendarmerije a dosli su i neki SNS gestapovci u civilu. Ljudi pa on pravi svoju vojsku (gestapo) koji hapsi vasu decu po Srbiji !!! Pogledajte snimke po Internetu pa cete videti. I onaj pop je pokusao da odbrani decka od gestapoa koji je surovo davio i tukao mladica.

  • Rista says:

   Izašao je na pogrešno mesto, po običaju. Ustvari, običan narod ne izlazi noću kao lopov. Teste, saberi se. Ako si bio tamo, bolje da nisi. Bio si protiv svog naroda i radio si posao za srpske okupatore i nacističke neprijatelje. Podržali su te samo hrvati, albanci i ...Sledeći put opet izađi, ali se pravi blesav da si pogodio nekog sabrata slučajno. I samo ih tamani. Imaš svu podršku i pravo da tamaniš vaške. A taj mladić koji je surovo davljen i tučen je ustvari pobego iz Laze i ludački pokušao da udara ne gledajući koga udara. Takve prvo dotuci. Budi heroj a ne noćni lopov i siledžija. Kaži tvojoj braći da uzroci srpske propasti nisu u srpskoj skupštini. Ti u skupštini su slični tipovi vama, samo zakonski postavljeni od istih koji su i vas nagovorili da rušite svoj grad i svoju muku. Teste, osvesti se.

 6. test01 says:

  Lazu o broju povredjenih, Ne zna se broj uhapsenih a Damjana koji je branio policiju su surovo prebili i odvukli u nepoznatom pravcu. Bacali su BORBENE suzavce na narod i to u sirokom krugu da bi izazvali sto vece trovanje !!! Ta vrsta suzavaca je zabranjena za upotrebu u ove svrhe. TO SU UBICE !!!

  • Cp6a says:

   A gde si ti junače bio sinoć?

 7. Rista says:

  Pa ne znam ko je koga, ali po običaju, slepački deo Srba zadojenih nekim zapadnim slobodama i pravdama opet je izašao na pogrešno mesto i u pogrešno vreme, tako da uopšte nije važno da li su u pravu ili ne. Krivci za sva sranja u Srbiji prvo nisu uopšte u Skupštini, drugo, oni u skupštini i precedništvu su samo posledice razbijanja Srbije i treće, taman i da izleče posledice ostaju nedirnuti uzroci zla u Srbiji. Ista ta sranja su pravili i slepci devedesetih i desetih i normalno, sami sebe udarili. Sam pao sam se nabo, a kako vidimo ipak deo Srba to radi "pa tako nekoliko puta"! Znači, kratko i jasno, deo Srba koji tako malo shvataju su na dobrom putu da sebi oceku još jednu nogu bez ikakvog razloga. To ti kao da su toliko idiotizovani i odu na reku na pecanje a onda bacaju udice iza sebe na pesak. Ribe su u dubokoj vodi, slepci! Treba ih sve i jednog polomiti da više ne valjaju ni mami ni tati. Bolje da ne valjaju mami i tati, nego celom Srpskom rodu. Pišam vam se na prava na demokratske demonstracije, idioti. A da ste napali tamo gde treba, svi bi izginuli ali bi vas ceo narod podržao tiho i sa slavom. Ovako ste samo šteta koju treba što pre ukloniti da se drugi ne zaraze. Mislim da su to sve same siledžije, noćni lešinari, lopurde i prevaranti koji iza maske demonstracija kriju svoje trule siledžijske mozgove. Beda. Bedu u skupštini smo dobili kao dar od naših okupatora a ova noćna beda po ulicama je naša lična beda koja nas ponekad davi namrtvo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *