БИЉАНА ПЛАВШИЋ ИСКРЕНО: „Алија је крвник коме се журило у рат!“

БИЉАНА ПЛАВШИЋ ИСКРЕНО: „Алија је крвник коме се журило у рат!“

3 новембра 2016

biljana-plavsic-2r4

Бивша предсједница Републике Српске Биљана Плавшић каже да изјава лидера СББ-а Фахрудина Радончића да иза убиства српског свата стоји СДА није ништа ново, нагласивши да се Алији Изетбеговићу журило да почне рат, те да убица српског свата Рамиз Делалић Ћело ништа није радио без његове дозволе.

„Већ се и прије тога осјетило да се нешто дешава у БиХ, једна напета ситуација. Очито је било да је Алија Изетбеговић тражио повод за рат“, рекла је Плавшићева, подсјетивши да је Рамиз Делалић Ћело ухапсио њеног брата и снаху, као и академика Милорада Екмечића и одвео у свој приватни затвор.

Плавшићева је навела да Радончићево свједочење није никакво откриће и да је убиство српског свата извршио човјек по Изетбеговићевом налогу, односно да је Рамиз Делалић Ћело био његова „десна рука“.

„Ко је наредио да ми се снаха и брат ухапсе? Какве су они везе имали са политиком СДС-а? Никакве. Није Рамизу Делалићу пало на памет – хајде да ја њих хапсим. Него му је наређено да то уради. Он је био извршилац“, навела је Плавшићева.

Она је испричала да јој је у два сата ноћу Ћело телефоном јавио да се њен брат и снаха налазе у његовом приватном затвору, као и академик Милорад Екмечић, за кога је Ћело рекао „онај луди професор“.

(ПрессРС)

KOMENTARI6 коментара

 1. Baba se ceslja says:

  E ako je iko odgovoran za imidž loših momaka onda je to ova tetka Lignjanskog. Preskakala leševe, sve na internetu da ceo svet gleda, pa se pokajala, pa se odkajala, ma sramote, zavela srpski narod u propast, i vidi se sta je psihopata, nemoze ni da zacuti. Ni Seselj s tom babom ne priča, onda se zna koliko je sati. Pazi profesorka! Da nije i hriscanka?

  • 369 ppp says:

   Htio sam napisati smislen komentar , ali .......,prestigao si me ko da mi čitaš misli.....

 2. Pera says:

  Jedino mi nije jasno sto jos tu avetinju turaju u novine. Koga briga sto ta skotulja prica ?

 3. Derim says:

  Biljana jedi go.vna sa Sonjom Biserko, Natasom Kandić, Čankom, Čedom itd. Srbima si rekla dovoljno i mrš u p.materinu!

 4. Dragan says:

  Ne volim je i ne branim je ali ovi komentatori su iznijeli ii po neku laz o njoj. Ona je spasila Fikreta Abdica u Bijeljini od Arkana a bila je stalno sa Vodjama rata pa mnogo toga zna i o Aliji i o Radovanu. I sve sto je rekla o njima nije slagala.

 5. M.Marko says:

  Izgleda da ovoj baki jos uvijek Hag ne dostaje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u