БИЉАНА ПЛАВШИЋ ИСКРЕНО: „Алија је крвник коме се журило у рат!“

BILJANA PLAVŠIĆ ISKRENO: „Alija je krvnik kome se žurilo u rat!“

3 novembra 2016

biljana-plavsic-2r4

Bivša predsjednica Republike Srpske Biljana Plavšić kaže da izjava lidera SBB-a Fahrudina Radončića da iza ubistva srpskog svata stoji SDA nije ništa novo, naglasivši da se Aliji Izetbegoviću žurilo da počne rat, te da ubica srpskog svata Ramiz Delalić Ćelo ništa nije radio bez njegove dozvole.

„Već se i prije toga osjetilo da se nešto dešava u BiH, jedna napeta situacija. Očito je bilo da je Alija Izetbegović tražio povod za rat“, rekla je Plavšićeva, podsjetivši da je Ramiz Delalić Ćelo uhapsio njenog brata i snahu, kao i akademika Milorada Ekmečića i odveo u svoj privatni zatvor.

Plavšićeva je navela da Radončićevo svjedočenje nije nikakvo otkriće i da je ubistvo srpskog svata izvršio čovjek po Izetbegovićevom nalogu, odnosno da je Ramiz Delalić Ćelo bio njegova „desna ruka“.

„Ko je naredio da mi se snaha i brat uhapse? Kakve su oni veze imali sa politikom SDS-a? Nikakve. Nije Ramizu Delaliću palo na pamet – hajde da ja njih hapsim. Nego mu je naređeno da to uradi. On je bio izvršilac“, navela je Plavšićeva.

Ona je ispričala da joj je u dva sata noću Ćelo telefonom javio da se njen brat i snaha nalaze u njegovom privatnom zatvoru, kao i akademik Milorad Ekmečić, za koga je Ćelo rekao „onaj ludi profesor“.

(PressRS)

KOMENTARI



6 komentara

 1. Baba se ceslja says:

  E ako je iko odgovoran za imidž loših momaka onda je to ova tetka Lignjanskog. Preskakala leševe, sve na internetu da ceo svet gleda, pa se pokajala, pa se odkajala, ma sramote, zavela srpski narod u propast, i vidi se sta je psihopata, nemoze ni da zacuti. Ni Seselj s tom babom ne priča, onda se zna koliko je sati. Pazi profesorka! Da nije i hriscanka?

  • 369 ppp says:

   Htio sam napisati smislen komentar , ali .......,prestigao si me ko da mi čitaš misli.....

 2. Pera says:

  Jedino mi nije jasno sto jos tu avetinju turaju u novine. Koga briga sto ta skotulja prica ?

 3. Derim says:

  Biljana jedi go.vna sa Sonjom Biserko, Natasom Kandić, Čankom, Čedom itd. Srbima si rekla dovoljno i mrš u p.materinu!

 4. Dragan says:

  Ne volim je i ne branim je ali ovi komentatori su iznijeli ii po neku laz o njoj. Ona je spasila Fikreta Abdica u Bijeljini od Arkana a bila je stalno sa Vodjama rata pa mnogo toga zna i o Aliji i o Radovanu. I sve sto je rekla o njima nije slagala.

 5. M.Marko says:

  Izgleda da ovoj baki jos uvijek Hag ne dostaje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *