БИЉАНА СРБЉАНОВИЋ: „Зашто ми нисмо Ану Брнабић…“

BILJANA SRBLJANOVIĆ: „Zašto mi nismo Anu Brnabić…“

23 juna 2017

(foto: Youtube printscreen)

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović oštro je u petak delu opozicije zamerila na diskriminaciji mandatarke Ane Brnabić, koji joj prebacuju da je „homopremijerka“ i „bipolitika“.

– To što joj fašisti, degenerici, lokalni šerifi iz akvaparkova, muljatori i nacionalne secikese zameraju rod i broj, to mi je jasno, ali da je demokratska opozicija diskriminiše na takav način, pravi je pokazatelj gde nam je politika, javni diskurs i stanje svesti – napisala je Srbljanović na svom fejsbuk nalogu.

Ona navodi da to što je Ana Brnabić izbor Aleksandra Vučića „ne znaci da time postaje „fair game“ za svakovrsne uvrede i ponižavanja“.

– Brnabić je sposobna, pametna, koncentrisana i uspešna i sve je u životu uradila uprkos tome što je žena i uprkos tome što je LGBT. Umesto toga, treba da se pitamo – a što je mi nismo prvi uzeli za našu politiku? Nismo znali, nismo se setili, nije nam se ponudila? Pa ko nas j..e onda, cis-opozicijo – napisala je Srbljanović.

KOMENTARI9 komentara

 1. marko st says:

  Gde bre niču ove spodobe???

 2. Dusan says:

  Koga je jos briga sta jedan narkoman misli. Mozda je pod uticajem droge. Ko zna. Hapseni delikvent koji priznaje gay kao orijentaciju koja je normalna :))) na njene observacije covek moze samo da se nasmeje. Pri tome "dobro" se udala pa baljezga kao zena ambasadora... uvek protivna Srbiji. Nepristojna devijantna i ljubomorna.

 3. Kulak says:

  A Jasenovac?

 4. Kulak says:

  Halucinacije jedne izbezumljene narkomanke.Neoborivi dokaz kako upoztreba kokaina pogubno deluje na ljudski mozak.

 5. goran says:

  Kako bre Brnabicka sposobna, kad jos nije ni izabrana, a kamoli da je sta uradila. Odakle Srbljanovicka zna da je Brnabic sposobna. Opet radi kokain.

 6. Lazar says:

  Podrazumeva se OSIM tebe... Teško da bih taj poduhvat mogao sprovesti...

 7. Kvante says:

  Polemike nekoga ko smrce prasak ne mogu se uzimati za ozbiljno.

 8. ‚1‚čuj says:

  U SRBIJI SAMO LIČNOSTI LOKALNO-PALANAČKIH VREDNOSTI,IZ ČIJEG BORNIRANOG OKVIRA NIJE NITI ĆE IZAĆI NI OVAJ LGBT LIK,SA PROSEČNIM SPISATELJSKIM KVALITETIMA. IDI ŽENO,PAZI DA TI NE ZAGORI PILE U RERNI, PSIHOFIZIČKI SE SREDI ZA VEČERNJI SADOMAZOHISTIČKI RITUAL SA MUŽEM ILI VEĆ SA KOJIM DRUGIM IDIOTOM. U OVOJ ZEMLJI SRBIJI, ONI ŠTO VREDE, VIŠE NA STANUJU OVDE.

 9. Lupa ko otvoren prozor says:

  Sad joj smeta "šerif" Palma i njegov akvapark. Hajde da vidimo koliko je dohodovao samo taj akvapark, a koliko ona. Jest da Palma ne poznaje Betovena, jest da je nezgrapan, rečnik mu siromašan,...ali čovek ima vijugu za posao.A nama je to veoma važno, pogotovo u novijoj istoriji, gde svi samo palamude, pa i ova laprdajka. Iskreno, kad smo sve zajebancije isprobali u Vladi, Skupštini i Predsedništvu, rado bih još postavio i Palmu za premijera i siguran sam da bi čovek napravio dobar posao i vratio nas sebi.Siguran sam da bi nas spasao zapadne aždaje i pedera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *