БИОГРАФИЈА ПОЛИЦАЈЦА због којег Америци прети ГРАЂАНСКИ РАТ! ОТКРИВЕНИ СТРАШНИ ДЕТАЉИ

BIOGRAFIJA POLICAJCA zbog kojeg Americi preti GRAĐANSKI RAT! OTKRIVENI STRAŠNI DETALJI

30 maja 2020

Policajac Derek Čauvin, koji je postao zloglasan širom sveta zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, već je jednom pokušao da ubije crnca pre dvanaest godina.

Mediji su preplavljeni snimcima iz Mineapolisa na kojima Čauvin kolenom stoji na Flojdovom vratu dok ovaj preklinje za milost i kaže da ne može da diše, nakon čega je 46-godišnjak izdahnuo.Britanski tabloid Miror javlja kako je pre toga Čauvin imao čak 18 službenih prigovora protiv sebe, od čega su samo dva zaključena disciplinskim merama.

Na ulicama Minesote već danima traju nasilni protesti kojima se traže sankcije za Čauvina nakon brutalnog ubistva Džordža Flojda. Mediji su sada otkrili i da je Čauvin pre dvanaest godina upucao crnca Iru Latrela Tolesa prilikom intervencije u vezi porodičnog nasilja.

Toles je preživeo napad. Novinarima je otkrio kako je policajac 24. maja 2008. banuo u njegov dom nakon što je njegova supruga nazvala 911 pa ga upucao dok je bio u kupatilu. Kaže kako je bio šokiran koliko je policajaca došlo na njegova vrata pa se zaključao u kupatilo, ali policajci su razbili vrata kako bi ušli.

– Bili su u civilu i ničime nisu dali do znanja da su policajci. Nisu ništa rekli nego su me počeli tući. Tukli su me kundacima pištolja – rekao je Toles.

KOMENTARI13 komentara

 1. Kosovac says:

  Ovde kao da se Srđa Popović umešao sa svojom poznatom metodom nenasilnih demonstracija. ……….Inače, izgleda da su novinari odlično pripremljeni sa podacima o ovom monstruoznom milicajcu: da su skriveni razni detalji o njegovoj zloglasnosti na svetskom nivou, da je imao mnogo prijava na svoj rad, čak da je i pretukao čoveka u kupatilu zato što je maltretirao svoju ženu. Mislim da je ovo zadovoljilo persidu. ……….Sve mi nešto govori da će novinari otkriti da je ovaj pandur svojevremeno glasao za Trampa.

  • persida says:

   Ne razumem kakve ovo ima veze sa mnom. Ja sam predvidela gradjanski rat u Americi i cepanje drzave na vise drzavica, ali niti to pratim niti me zanima.

   • Kosovac says:

    @ persida, …..Mislio sam na tvoj odijum premao onima koji šamaraju svoju ženu. Tako je i ovaj američki pandur pretukao tu bitangu i dao svoj doprinos pravdi.

  • danka says:

   Dobro ste rekli, Srdja Popovic, osnivsc Otpora u rbiji, a kasnije Kanvas u Americi, njegovi modeli ,,plisanih revolucija,, npr Majdan Ukrajina...arapska proleca,,, Srdju Popovica je inace 90.tih godina finansirao u svojoj privatnoj skoli kredibel, Branko Dragas, vlasnik Kredibel korporacije! i vi ste o tome objavljivali vise puta, mislim portal Intermagazin!

 2. Rista says:

  Pazite vako. Ja sam malo nastran što se tiče revolucija u vreme kad mu vreme nije a pogotovo od kada je bagra crnogorska, srpska, hrvatska i kojekakve ljige počele špartati iz Novog Sada prema Bgd kroz moj mali gradić, a pogotovo od onog odvratnog, ubistvenog i govnarskog oktobra. Da sam imao tenk ja bi ih gazio, ebli mamu svoju i dan danas se jedem što ništa nisam mogao osim da bežim sa ulice i sakrivam decu na kraj bašte. Tako i ovi crnci. Oni su bre američki crnogorci, mada imaju sasvim suprotnu prošlost. Neću da kažem istoriju jer ni to nije srpska reči sve ću da menjam i pričaću od danas kao divljak. Hrvate ću od danas da zovem pleme čistača klozeta iz Austrije, crnogorce ću da zovem crni divljaci, makedonce ću da zovem albanski janičari...Dobro, nije baš tako ali snaću se ja. Vidi ti ovo u meriku. Možda bih ja trebao da kažem neka neka osveta vas čeka, tako vam i treba nek vam krava crkne i to bih sigurno mogao reći, al se setim naših govnara...Da ja ne gledam poprilici koješta na internetu, ja bih stvarno pomislio da tamo na gomile ubijaju samo crnce, ali brate, nije istina. To bre pola lopurde koje neće da rade nego žive od droge i gangovanja. Lakše je. Nema ni to veze, to rade i belci, ali isto tako američki policajci ubijaju i belce, samo nije popularno reklamirati kao kad ubiju crnce. Daleko više belaca biva ubijeno nego crnaca. Ni to sad nije važno ali reakcija JESTE važna. Ovo nije bunt protiv neke nasilne ili neopravdane smrti bilo koga. Koj su crnci važniji od belaca? Zašto se oni uvek bune kada imaju apsolutno ista prava i čak su još i zaštićeniji od belaca? To ko kad se hrvatska bori za pravo hrvata u Srbiji a isterala sve srbe iz hrvatske, ili isto kao kad Mađari seru o svojoj manjini u Srbiji...Tako i svet ponekad osudi Meriku zbog crnaca a oni gilipter do giliptera. Dužan sam ljudski da kažem nisu svi takvi. I sad oni kao dižu revoluciju i kradu televizore, droljid telefone, leba masti i sve što im padne pod ruku, pale kola, zgrade i sve najgore kao i oni šerpari u Srbiji. Kradu sami od sebe, sami sebi kopaju jamu...Pa pogledajte malo više snimaka a ne samo ovaj gde ovaj pandur udavi ovog jadnička, a pitanje je dal bi jadničak udavio njega u sličnoj situaciji. Al aj dobro. Nije baš nekako umiljato, samo to ni slučajno ne može biti opravdanje za rušenje grada. Ko oni govnari što su rušili Srbiju i Beograd. Treba ih zgaziti ko vaške. Eto zašto uopšte nisam na strani crnaca u meriku. Nije važno ako neko kaže da sam subjektivan. Važno je da sam u pravu a u pravu sam. Kritike na ovaj komentar NE primam. Danas više ne radim.

  • Zorana says:

   Sve sto si rekao je istina, ali prosecan gradjanin srbije je funkcionalno nepismen i strahovito neelokventan, tako da im je tesko znati i razumeti sta se tamo desava. A da im pocnu ovde uvoziti crnce da maltretiraju Srbe, onda bi opet kukali kako im je Amerika kriva. Jenostavno nisu sposobni shvatiti sta se desava i zasto se desava. Zato nam je ovako.

 3. Istina says:

  Počelo je, neka jim je sa srečom, pa kad završe, neka se sete indijanaca...

 4. Von Urok van der Evil says:

  Sve te Hari Kalahane treba nauciti pameti. Nadam se da ce crnci konacno uzeti pravdu u ruke I pojesti taj kaubijsko-cionisticki belacki olos. , skupa sa drugim narodima u USRA.

  • Zoran says:

   Plakala ti majka ako ti oni uzmu pravdu u ruke. :)

 5. Djoka Brica says:

  A sta bi bilo da Srpski policajac bije siptara u Bujanovac ili nekog Muslimana u Nisu? Odmah bi se ti djavoli digli protiv Srba i ceo svet bi saznao.

  • Cetnik says:

   Ceo svet bi posle Srbiju izbombardovao.

 6. Goga says:

  U ovo je umesana duboka drzava da naudi Trumpu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *