БИВША АМЕРИЧКА САВЕТНИЦА ЗА БЕЗБЕДНОСТ: ЦИА и ФБИ ће лажирати изборе 2024. године

BIVŠA AMERIČKA SAVETNICA ZA BEZBEDNOST: CIA i FBI će lažirati izbore 2024. godine

24 maja 2023

Bivša zamenica savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Ketlin Torija (K.T.) Mekfarland istakla je da će nakon uspeha 2020. godine, američke službe definitivno pokušati da nameste izbore u SAD i 2024. godine.

Mekfarland je bila zamenica savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Majkla Flina u Trampovoj administraciji.„Sada imamo, crno na belo, dokaze da se FBI mešao u izbore 2016. godine, a kada nisu uspeli da dovedu Hilari Klinton na vlast, pokušali su da unište Trampovu administraciju“, rekla je ona za „Foks biznis“.

„Vratimo se u 2020. godinu. Tada se CIA umešala u izbore kada je 51 bivši obaveštajni agent potpisao netačnu tvrdnju da je laptop Hanter Bajden ruska dezinformacija. Tako da su se izvukli već dva puta i sigurno će to pokušati i u 2024. godini“.

Ona je podsetila da sada postoje čvrsti dokazi da su američke obaveštajne agencije i Ministarstvo pravde SAD pokušale da utiču na ishod pređašnjih američkih predsedničkih izbora, poput izveštaja specijalnog tužioca Džona Darama koji pokazuje da FBI nije imao konkretne dokaze na osnovu kojih bi pokrenuo istragu o navodnoj zaveri Trampovog izbornog štaba i Rusije za vreme izborne kampanje 2016. godine.

„Sada postoje čvrsti dokazi da su se američke obaveštajne agencije i Ministarstvo pravde SAD mešali u izbore. Te pojedince sada sigurno plaši ideja da bi na vlast mogao da dođe republikanski predsednik koji bi ih sa republikanskim generalnim tužiocem istraživao i optužio za sve zločine koje su počinili prethodnih osam godina“, rekla je ona i dodala da se na taj način ruši Ustav SAD i izdaju američki građani.

Podsećamo, kako je nedavno izvestio „Volstrit džornal“ pozivajući se na izveštaj Odbora Predstavničkog doma američkog Kongresa, Bajdenov dolazak na vlast u novembru 2020. godine pomogli su ne samo bivši obaveštajci, već i aktivni operativci CIA.

U izveštaju je detaljno opisano poreklo pisma iz oktobra 2020. godine o laptopu predsednikovog sina Hantera Bajdena. List podseća na ranije otkriće da je Bajdenov tim za kampanju pomogao da se sastavi izjava 51 bivšeg američkog špijuna koji su tvrdili da laptop ima „sve klasične karakteristike ruske obaveštajne operacije“.

To pismo je demokratama, novinarima i kompanijama u čijem su vlasništvu društvene mreže pružilo izgovor da odbace i cenzurišu dokaze o Hanterovoj trgovini uticajem, čime je uklonjena prepreka za izbornu pobedu njegovog oca.

(RT balkan)

KOMENTARI2 komentara

  1. seik says:

    u opste me ne interesuje

  2. Velika Metla says:

    Kako god da bude želim amerikenjcima krvi do kolena, u potocima i rekama da im teče, i da se međusobno potamane do te mere da ih nema ko ni sahraniti. Od srca želim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *