БИВША БАЈДЕНОВА САРАДНИЦА ОТКРИЛА: „Сексуални предатор, вук у јагњећој кожи, истина о њему ће тек изаћи на видело“ (ВИДЕО)

БИВША БАЈДЕНОВА САРАДНИЦА ОТКРИЛА: „Сексуални предатор, вук у јагњећој кожи, истина о њему ће тек изаћи на видело“ (ВИДЕО)

8 новембра 2020

Тара Рид, бивша асистенткиња Џоа Бајдена у Сенату, која је оптужила Џоа Бајдена за сексуални напад, очекује да ће се против њега појавити још оптужби о наводној корупцији након што његова победа буде озваничена.

„Мислим да ће тада бити више интереса да и други људи иступе“, рекла је Ридова у интервјуу за РТ.Она тврди да су амерички медији били присиљени да врше самоцензуру у свом извештавању о Бајдену током изборног циклуса.

„Мислим да ће рукавице да се скидају након што он постане председник“, оценила је Рид.

Она је рекла да истина о Бајдену треба да изађе на видело.

„Оно о чему говорим је стварно новинарство. Ако је било корупције, откријте је. Ако је свој положај док је био потпредседник искористио да обогати своју породицу, онда би то требало открити“, рекла је Ридова.

Тара Рид, која је била асистенткиња Бајдену док је био сенатор америчке савезне државе Делавер, раније ове године оптужила га је да ју је сексуално напао 1993. године. Прошле године је била међу седам жена које су тврдиле да их је непримерено додирнуо. У интервјуу за РТ назвала је Бајдена „предатором“ и рекла да су неки њени пријатељи његову подршку Закону о насиљу над женама из 1994. године сматрали „покрићем за његову мизогинију“.

„Он је попут вука у јагњећој кожи“, рекла је Ридова.

Говорећи о Демократској странци она је рекла да је од 1993. гледала како се странка развија и дозвољава да доминирају корпоративни интереси.

Рекла је да је била сведок Бајденове преданости компанијама са кредитним картицама и другим корпоративним донаторима, тврдећи да се таква доминација само повећавала.

„Оно што ме погађа код Демократске странке је лицемерје“, рекла је Ридова.

Навела је и да странка треба да „престане да криви за све Русију, што је смешно“.

„Надамо се да можемо почети да гледамо на друге земље као на савезнике и сараднике на начинима да радимо с њима, а не као на непријатеље и проналазимо следећи рат“, закључила је Ридова.

 

KOMENTARI5 коментара

 1. Риста says:

  хехе...то ће и остати на РТ. Ако бајдена поставе за прецедника, онда ће ова успијуша џабе причати. бајден је на оној страни где те оптужбе не важе. Сдруге стране, овакве женске ми иду на нерве, ганглије, на желудац и слепо црево. Ту моду сексуланог злостављања пре дваес година су осмислили бајдени а уопштено гледајући, имају успеха кад им треба јер СВАКИ МУШКАРАЦ И СВАКа ЖЕНА СУ ВУК У ЈАГЊЕЋОЈ КОЖИ. вук су зато да преживе а јагњећу кожу носе због, пре свега, милицајаца а после свега јер нико није најјачи. дубока држава и бајдеини су осмислили сексуално нападачке оптужбе уназад и то не важи за сваког а и већ је отрцано као и родна равноправност. Само што је постало део менталитета, дакле донекле већ уграђено у менталитет пола народа света, не само западних народа, јер су менталитети народа разрушени 25% а то је много простора да ниче зло семе кад год капне. И сад опет велика слова - СВАКА ЖЕНА И СВАКИ МУШКАРАЦ СУ УЈЕДНО И СКРИВЕНИ СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОРИ јер напросто, ако се не испуни како треба, сексуални нагон ће вероватно надвладати и морал и страх од милицајаца и затвора и присилно кренути на своје испуњење. Према томе, нема невиних. Има само на смрт уплашених људи који никада неће рећи ни "ј" од јеботе. Е, то су већином оно што ми зовемо ДОБРИ ЉУДИ који никоме ни на сенку нису стали. Али...ех то проклето али, кад њима падне ноћ на очи онда боље не бити у близини. Постоје тзв МОРАЛНЕ НОРМЕ које је човек завео како не би само најјачи имали женке и постоји полиција која штити те моралне норме, где је главни део моногамни брак тако да свако жгепче може да има женку а не да једног дана полуди и убије примата из заседе. То код животиња нема, мислим нема заседе, нема пушака, нема иза ћошкова него изађеш на мегдан примату па шта ти Бог да. Свака друга пуначкија женска је имала у животу по бар једно штипкање гузе иза ћошка, отворено буљење у горњи и доњи део тела ако су разголићени и моћни а жене то хоће и знају како то да ураде. Данас носе те како се зову, ластиш панталоне па видиш јасно црте где вагина, где врх "дојки", и тако даље, ама све видиш само не видиш на голо. Ма вуче те и ваби да мало додирнеш али наоколо милицајци...Да их нема, не би мајци ни једна шетала слободно са мини сукњицом и пола гуза видљивости, него би била жртва "сексуалних предатора" јадо мој. Уствари, тај начин умодирања женскиња и јесте позив предатору. Мушкарци, поготово млађи, носе често тесне панталоне и стрпају којекакве крпе у гаће и изгледају ко нај мушкарци, мада је сваки пенис издуван до непотребног када не треба и није од никакве користи. А већином и највећи део времена низашта не служи. На жалост нас мушкараца, па и женки, понекад не служи ни кад служи. Догађа се, шта ћеш. Али све то сексуални нагон. А ове оптужбе, па нека звоца. Мора бити да је данас нико не гледа па мало таласа. Чудо једно од женског јада.

  • Косовац says:

   @ Риста, …..Свака част, ово што си рекао може слободно да уђе у уџбенике. Основног, средњег, Вишег, и Високог образовања. И највишег, „др.мр“. И Болоњског, то се не поставља као питање. Наравно, то би требало да се научно уобличи, не овако сељачко-српским језиком, али бар неким Оксwордским речником. Латински више не пије воду. Требало би наћи неки научни израз на пример када неко пипа неко женско за дупе. Дупепипач делује прилично сељачки. Требало би некако на енглески. Плус треба лингвистички одвојити појам дупепипача који је у оптицају код педера, мислим да је ту велика разлика. ……………Чујеш, носе ластиж панталоне, па видиш црте где је πчка, као да је све голо. Или стави свој голи пупак на хоризонталној визури твојих очију, па ти се обрецне: „Шта си забленуо мрцино, што ме сексуалишеш?“.

   • Косовац says:

    @ Мислио сам, „Што сексуалишеш моју сексуалност“. Да се изразим коректно сорошоидним новоговором.

 2. Косовац says:

  Ови сорошоидни новинари су стварно лако медијумски читљиви. Стандардна медијумска вештина блаћења задатог објекта, у УСА се састоји у медијумској поплави његове сексуалне настраности по опробаном систему Јутка. Систем Јутка је чак верификован и у Српским правним тековинама. Сећамо се, када је Клинтон навалио на Монику (или обратно), тадашња Српска опозиција је Клинтона славила као ј.бача, не због тих његових ј.бачких карактеристика, него зато што су имали неодољиву жељу да и на њих Клинтон мало обрати пажњу. ……………Па онда, у прошлој кампањи Трампа и Хилари 2016, сорошоидни новинари су изнели податак да је Трамп једну своју гошћу на пријему испод стола ватао за πчку, катастрофа. Али тадашњи пропагандни тим Доналда Трампа је изнео у јавност контра податак, да је и Хилари своју гошћу на пријему ватала за πчку. Један-један. ……………Све у свему, изгледа да феминисткиње живе у неким својим влажним сновима да ће баш на њих да удари неки Сексуални предатор. Или више предатора, па када они заврше посао, да оне (феми) погледају около, и завапе: „У, у , у, у, има ли ош неко?“. ……………И шта сада, треба ми на Западном Балкану Велике Србије да се секирамо што је један старкеља од 77 година у својој младости напао на неку своју неписмену сарадницу и малко јој задигао сукњицу? То је евроатлантски прави реалити, не наше сироте задруге и академије наука етцра. ……………Уз пут док сам у канцеларији, да вам кажем моје задње резултате истраживања о САНУ (Српска Академија Наука и Уметности), резултати су и добри и лоши: Из компјутера је изишао један веома интригантан резултат: „Једино добро што је САНУ урадила у свом постојању, то је што је написала МЕМОРАНДУМ САНУ. Али тај успех Академија сама себи умањује неким делимичним непризнавањем да је она ту умешала све своје прсте.

  • Риста says:

   хехе...ако имаш секретарицу у канцеларију, провери да није родно равноправна, јер једног дана можеш да се кајеш. Пријавиће те.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u