Bivša Klintonova ljubavnica tvrdi da je Hilari imala više žena od Bila

Bivša Klintonova ljubavnica tvrdi da je Hilari imala više žena od Bila

22 septembra 2013

tabs_gennifer_flowersDženifer Flovers je, zahvaljujući 12 godina dugoj aferi s Bilom Klintonom, postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica.

Njihova afera je otkrivena 1992. godine, a ona i danas otkriva najinteresantnije detalje njihovog odnosa.

U intervjuu za Mailonline je rekla kako duboko žali, jer je prije osam godina odbila Bilov poziv da razgovaraju, a vjeruje da bi ostali par do danas da on nije dobio kćerku.

„Imamo neka neriješena pitanja i bilo bi lijepo sesti i razgovarati o njima. On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi“, rekla je ona, piše Dejli mejl.

Nakon raskida, Klinton i ona se uopšte nisu čuli, međutim, 2005. godine on je kontaktirao s njom u namjeri da porazgovaraju.

„Bojala sam se. Nije da nisam htjela da ga vidim, samo sam se bojala“, rekla je, i dodala da će među njima uvijek postojati povezanost.

„Da smo imali priliku da sjednemo i razgovaramo, ne kažem da bi se romantika rasplamsala, ali uvijek ćemo imati nešto, šta god to bilo. I danas bi bili zajedno da nije bio politike. Bili smo ja, Bil i Hilari. Onda su dobili Čelsi i ulozi su postali previsoki“, rekla je.

Prošla je 21 godina otkad je Dženifer objavila svoju navodnu dugogodišnju aferu s tada demokratskim kandidatom Klintonom. Postao je to najsenzacionalniji događaj u kampanji 1992. godine.

Šest godina kasnije priznao je da je s njom imao seksualne odnose jednom 1977. godine. Dženifer je nastavila da priča njihovu priču, pa je napisala i knjigu, te pozirala za časopis Penthaus.

U intervjuu je Dženifer je rekla i da joj je Bil rekao kako je svjestan da je Hilari biseksualka i da ga nije briga. Rekao joj je da je Hilari u životu imala više žena od njega.

Ipak, uprkos njihovim ulogama ljubavnice i supruge, Dženifer je podržala Hilari kada se kandidovala za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *