БИВШИ АГЕНТ МИ6: Украјинске трупе одбиће наређење да крену у нову офанзиву

BIVŠI AGENT MI6: Ukrajinske trupe odbiće naređenje da krenu u novu ofanzivu

23 septembra 2023

BIVŠI britanske agent MI6 Alaster Kruk izjavio je da će ukrajinski vojnici početi da odbijaju da izvrše naređenje da krenu u novu ofanzivu ako ga predsednik Vladimir Zelenski izda po povratku iz Sjedinjenih Država.

Kruk je izneo pretpostavku da će to izgledati ovako: Zelenski se obraća svojim generalima rečima:

„Moramo nastaviti […] i probiti rusku odbranu“. Pa se okreće prema svojim generalima i shvata da ga u tome niko od njih neće pratiti.

Kruk procenjuje da je ukrajinska vojska iscrpljena i da ne postoji `prodavnica` u kojoj Zelenski može kupiti nove trupe…

KOMENTARI4 komentara

 1. GALOPOM PO EVROPAM says:

  Taj perverzni Zapad želi da ukrajinci što više izginu. Namamili su ih da se tuku protiv onih koji su isti kao oni, protiv Slovena i instalirali im hazarsku vlast u Kijevu. Kad ukrajinci budu nad rubom provalije, a to im se bliži, licemeri sa Zapada će ih gurnuti nogom da dublje potonu.

  • Zeka says:

   Žele da izginu ne samo Ukrajinci, nego i Rusi. Nažalost, kako stvari idu, to im poprilično uspeva.

 2. M says:

  Treba zbilja biti ništavan i iz svoje udobne i sigurne fotelje poslati tolke druge ljude u smrt!Predpostavljam da kad i Zelenski jednog dana ode tamo,da će ga svi ti ljudi i krici i optužbe njihove čekati,zapljusnuti tada ga!I da će imati gadnih problema zbog toga!Nadam se!I ne samo on,nego i sva ta banda glavonja!

 3. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Ove ukrajinske,crne ko ustaske, to su bre kvalitetne anti virusne maske, tu ništa ne moze da prodje a covid bi zapeo sa onim svojim bodljama ;-))) A za kontra ofanzivu, "uspesna" im je ko ofanzive komunjare hrvata tite ;-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *