БИВШИ АМЕРИЧКИ СЕНАТОР ШОКИРАО ПИТАЊЕМ: Пише ли у „Трамповом извештају“ да нас мирно посећују високоразвијени ванземаљци?

BIVŠI AMERIČKI SENATOR ŠOKIRAO PITANJEM: Piše li u „Trampovom izveštaju“ da nas mirno posećuju visokorazvijeni vanzemaljci?

6 maja 2021

BIVŠI američki senator Hari Rid izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin stoji iza NLO „u obliku piramide“ koji su nadletali jedan američki ratni brod.

„Ne sumnjam u to“, rekao je nakon što je Pentagon potvrdio autentičnost snimaka koji su se nedavno pojavili na Internetu.Ti video-snimci prikazuju objekte u obliku trougla ili piramide kako lebde i proleću iznad američkog razarača „Rasel“.

Navodno je prošao i proveru Radne grupe za neidentifikovane leteće objekte Pentagona.

Rid je za Mystery Wire UFO tu scenu interpretirao ovako:

„Dolaze u rojevima, poput pčela, poput insekata. Ima ih veoma mnogo“.

Upitan nisu li te „piramida“ neka napredna kineska tehnologija, Rid je bio kategoričan:

„Nikad ne zaboravljajte da Rusijom, Sovjetskim Savezom, upravlja čovek koji je vodio KGB. Imali su istovremeno najmanje 31 hiljadu agenata. Rusija je u ovo umešana, u to nema sumnje“.

Tvrdnje poput Ridove među Amerikancima izazivaju strahovanja da bi Kina ili Rusija mogle da kontrolišu „strane neprijateljske tehnologije“.

Luis Elizondo (Luis Elizondo), koji je bio direktor Naprednog programa za identifikaciju svemirskih pretnji ((Advanced Aerospace Threat Identification Program), tajne jedinice Pentagona koja je navodno istraživala NLO u periodu 2007-2012, nedavno je izjavio da se američka vlada priprema da otkrije „stvarnost NLO“.

Na konferenciji za štampu rekao je i ovo: „Najviše me brinu incidenti sa našim nuklearnim arsenalom. Zabrinjava to što su te `pojave` onesposobile neka naša nuklearna postrojenja“.

Međutim, politička instrumentalizacija senzacionalnog videa sa NLO u obliku „piramide“ možda je samo početak.

Džeremi Korbel (Jeremy Corbell), koji je lansirao taj video, tvrdi da postoji „još devet“ video-zapisa.

Njegova veb-stranica sadrži i tri fotografije „sfernog objekta“, koji je 15. jula 2019. videla posada američkog razarača „Omaha“ i posmatrala kako „tone pod vodu“.

Kasnije je Korbel objavio i četvrtu fotografiju na kojoj se vidi posada „Omahe“.

Američki profesor Daniel Drezner Drezner (Daniel Drezner) izjavio je da bi izveštaj o NLO, koji je potpisao Donald Tramp malo pre nego što ga je u Beloj kući zamenio Džo Bajden, mogao da pokaže da nas visokorazvijeni vanzemaljci mirno posećuju.

Nekoliko dana ranije je bivši direktor američke Nacionalne obaveštajne službe Džon Retklif rekao da arhiva Pentagona sadrži deklasifikovani materijal o „aparatu koji bešumno probija zvučni zid“.

KOMENTARI6 komentara

 1. kojic jovan says:

  Zasto otkrivas da su vam onesposobili sisteme..?

 2. miliorad5 says:

  možda imaju rudnike vanzemaljci i gledaju bre svoja posla ovde.Ako su izveštaji tačni razlika izmedju njihove tehnologije i naše je toliko velika da mi možemo da se uporedimo sa mravima u odnosu na njih.Sad,kulturni ljudi ne gaze mrave sem slučajno, jer ih ni ne primećuju.

 3. M says:

  Preskočio je reći da(i) USA ima UFO replike!Ili bolje reći,USA ih ima gotovo sigurno jer je to u određenoj mjeri i javno dokumentirano!Za Ruse i Kineze itd.to još nije javno dokumentirano,pa je stvar nagađanja!

 4. Branko says:

  Putin,Putin. On i KGB su sigurno organizovali i veštice iz salema, pa onda bigfuta sigurno, pa nafrkali japance da spizde Perl Harbur, pa zombi apokalipsa je sigurno njegov projekat. Ne zaboravimo rušenje kula bliznakinja, pa onda i podmetanje ledenog brega u koji je udario Titanik, NLO svakako, itd, itd. Putin,Putin, sve je to njegovo maslo.

 5. Rista says:

  50% "tajnih agenata" posle dužeg vremena provedenog u obaveštajnim biroima postaje poluludo, degenerisano i manijakalno opsesivno(nemam baš neku pretstavu šta sve to znači niti kako se kaže, ali nešto slični se izrodi od njih). Posle službe, ta islužena tela i isušeni mozgovi su samo balast i opasnost za biro odakle su penzionisani i zato ih posle penzionisanja ili pobiju nekim rakom, saobraćajnim udesom ili jednostavno streljaju a oni koji prežive ponekad čak imaju šanse da nešto lanu javno, ali takvi su svi već starački dementni i nemaju blage veze šta govore, mada govore po "matrici" jer drugo ništa nije ni ostalo u umirućem mozgu. Ovo nije ni tekst ni izjava o vanzemaljcima, nego podmetanje Rusiji i Kini. To be moda u meriku i jevropu. A ja im se pridružujem i kažem - "Jeste! Tačno je! Putin je izuzetno opasan, mračan i iznad svega moćan vanzemaljac sa visokom tehnologijom nepoznatom ljudima i hebaće vam...!" Sve po spisku. Čak šta više, Putin je CEO i Vlasnik svemirskih ratnih mašina koje mogu da vas ulede za sekundu. Oni još uvek malo stabilniji kojima mozak još nije eksplodirao od vanzemaljskih udara Putina, sa čuđenjem gledaju šta ova izlapela starkelja lupa, ali shvataju da će od njih postati takva ista izlapela drtina sa crvenim končićem oko članka da tera vampire. Ako neko misli da im zapadni narodi veruju...pa vara se. I ne slušaju ih više, mada mrze Ruse. To mentalno, brate mili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *