Бивши амерички тужилац изнео ШОКАНТНЕ ПОДАТКЕ: ЕВО КО ЈЕ УБИО МИЛОШЕВИЋА

Bivši američki tužilac izneo ŠOKANTNE PODATKE: EVO KO JE UBIO MILOŠEVIĆA

23 oktobra 2018

Bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića ubili su Amerika i NATO, tvrdi poznati američki advokat i nekadašnji federalni tužilac SAD Remzi Klark!

On smatra i da je svojevremeno trebalo sprovesti temeljnu istragu svih propusta u slučaju Miloševićevog lečenja tokom boravka u Haškom tribunalu.– Nijedno odgovorno rukovodstvo ili obaveštena javnost nisu smeli da dopuste da se ne sprovede temeljna istraga svih propusta koje je počinio sud kada se nije obazirao na onolike zahteve da se nešto preduzme u cilju zaštite zdravlja predsednika Miloševića. Poslednji takav apel datira samo koji dan pre njegove smrti, jer je pre toga u sudnici svako mogao da se uveri da je njegovo stanje kritično. Neko je morao da bude odgovaran za taj tako tragičan propust – napisao je Klark u tekstu o Miloševiću, koji je svojevremeno objavljen u knjizi „Takvog ga znam“.

Klark, koji je bio i kopredsednik Međunarodnog komiteta za odbranu Miloševića, ocenjuje da svetskim silama nije odgovarala velika Jugoslavija i da su zato ubili tu državu, a potom i njenog lidera. Kako ističe, posle njegove smrti se jasno videlo da je potreba da se stvori jaka konfederacija balkanskih država, Slovenije, Hrvatske, Bosne, Srbije, Kosova, Crne Gore, Makedonije i drugih, još šira od Jugoslavije, veća nego ikada.

– Tamo neće biti nikakvih jakih ili nezavisnih privreda, nikakve privredne saradnje u regionu, nikakve odbrane od eksploatacije, nikakve zaštite ljudskih prava – pitajte Rome koji su najureni s Kosova – nikakve jedinstvene vlade sposobne da zaštiti zajedničke interese naroda i promoviše opšte blagostanje u regionu i nikakvog trajnog mira – bez takve federacije – napisao je Klark i dodao:

– Čak ni pojedinačnim članstvom u EU, separatne, male balkanske države ostaće najsiromašniji, najeksploatisaniji i najnebezbedniji deo Evrope – nemoćan među velikim silama i privredama sa kontinenta – lišen podsticajne jugoslovenske ideje i njene stvarnosti. I to je razlog što su SAD i NATO ubile Jugoslaviju i njenog lidera Slobodana Miloševića.

(Kurir)

KOMENTARI12 komentara

 1. Jovo Veselinovic says:

  Srbi Koliko se Sikira za crvenim milosevicem zbog njega izgubice i SRBIJU

  • Velika Metla says:

   JV,kažu Milošević je izgubio Krajinu,a dobio je Republiku Srbsku! Znači polovičan posao je ostao iza njega! Kamo sreće da svi ovi koji su postavljeni posle njega u drugim "bojama"ostave makar i 10% od onoga koliko vredi Republika Srbska!

 2. Nostalgicar says:

  Propaganda kojom se pokusava zataskati da je Milosevic bio americki agent sa zadatkom da unisti Jugoslaviju i smanji Srbiju.

  • Velika Metla says:

   Nostalgičar,ajdeeeeeeeeeee....,da uništi Jugoslaviju???? A izjava onog cHigančeta Stipe Mesića "jas sam svoju obavezu obavio............,Jugoslavije više nema"? Šta ćemo s time? SAMO oni "mozgovi" koji pasu travu ne vide da je SVAKA narodna grupacija u onoj i onakvoj Jugoslaviji spremala izlazak iz Jugoslavije na bilo koji način! A da su te grpacije narodne izgubile skoro 2 miliona žrtava kao Srbi što su u Drugom svetskom ratu nikada im ne bi ni palo na pamet da rasturaju Jugoslaviju! Ja nisam nikakav pobornik Jugoslavije,ali sedi krivo a zbori pravo!

 3. Velika Metla says:

  Ajdeeeeeeeeeeeee.......,a mi naivni nismo znali su jedine ubice ovoga sveta??? Pa naravno da je nacistički zapad predvođen glavnim teroristom imena naci-amerika jedini ubica čovečanstva! I ovaj je otkrio toplu vodu!

 4. punca says:

  Slobodana Miloševića niko nije ubio, sve je briljantna manipulacija za narod . Ameriki i Zapadu je smetala Jugoslavija, i sada njima smeta Srbija . Apetiti su porastli a, elita se bogati za sve je kriv novac, njima nikada dosta . Nato ratni psi najavili TREĆI SVETSKI RAT na Balkanu, i srbi trebaju da "nestanejo"do 2025 !

 5. danka says:

  da li je zaista ubijen Slobodan Milošević????

  • Jovo Veselinovic says:

 6. Milan says:

  E da su ga samo ranije ubili a ne kad nas je sve opljacko i predo i krainu i bosnu i kosovo a i vlast je predo sorisevim pulenima umesto da je pobio izdajnike. Zasto u kraini nisu ratovali srbi vec samo kraisnici isto i u bosni. Dok su u srbiji svi gledali rat na teveu. Da je bio pravi srbin poveo bi celu srbiju da se bori za svoju bracu.

  • Gordana says:

   To je jos iz vremena Tita bio plan a Vucic ga finalizira

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *