БИВШИ АМЕРИЧКИ ВОЈНИК ХТЕО ДА ОТРУЈЕ ПУТИНА: Шокантно откриће ФБИ, да је „лудак“ успео лидер Русије би умро у тешким мукама!!

BIVŠI AMERIČKI VOJNIK HTEO DA OTRUJE PUTINA: Šokantno otkriće FBI, da je „ludak“ uspeo lider Rusije bi umro u teškim mukama!!

6 oktobra 2018

Bivši američki vojnik, koji je poslao pisma sa semenkama ricinusa u Belu kuću i Pentagon, saopštio je da je ista „otrovna“ pisma poslao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i kraljici Velike Britanije Elizabeti Drugoj, navedeno je u sudskim dokumentima.

U utorak je objavljeno da su pisma koja, kako se pretpostavlja, sadrže tragove ricinusa, primljena u Pentagonu, Beloj kući i FBI. Kasnije je zbog sumnje da ih je poslao uhapšen 39-godišnji bivši vojnik Vilijam Klajd Alen Treći, koji je potom priznao da je to učinio.U petak je bivši vojnik optužen po pet tačaka, a prete mu decenije zatvora.

On je priznao istražiteljima da je ricinusovo seme stavio u svaki koverat, a informisao ih je i da je pisma s istim sadržajem poslao i specijalnom tužiocu SAD Džefu Sešnsu, britanskoj kraljici i ruskom predsedniku, navedeno je u dokumentima optužnice.

Optuženi je, takođe, rekao da je stotinak semenki ricinusa nabavio preko interneta. Prema sudskim dokumentima, otrovna supstanca se nalazi u ricinusovom semenu. „Njeno izdvajanje je relativno lako i ne zahteva tehničko znanje“, navedeno je u zaključku optužnice.

Sadržina ricinusovih semenki može da izazove enteritis, povraćanje i grčeve, krvarenje organa za varenje, narušavanje vodeno-elektrolitnog balansa i smrt za pet do sedam dana.

Istina, Amer bi teško uspeo u svom naumu jer je Putin dobro čuvan. Specijalno isntrenirani, obučeni i opremljni čuvari motre na svaki korak predsednika Rusije i spremni su da dejstvuju u svajkom momentu ako Putinu zapreti bilo kakva opasnoast.

Malo je verovatno da bi pismo sa otrovom na uopšte moglo da se nađe u blizini ruskog lidera.

Kako dejstvuju Putinovi čuvari pogledajte u sledećem video zapisu!!!

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Pa neće ovi komandosi skakati i pucati na zrno ricinusa,nego valjda neki kuhari,kemičari,kušači hrane iz osiguranja,Predpostavljam!A možda ni niš ne bi bio loš,čak ni ne treba biti utreniran,dovoljno je da je gladan,predpostavljam,iako tu nisam siguran?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *