Бивши аналитичар CIA: Бајден поводом Украјине халуцинира као Хитлер у свом берлинском бункеру

Бивши аналитичар CIA: Бајден поводом Украјине халуцинира као Хитлер у свом берлинском бункеру

4 јуна 2023

ЏО Бајден и други високи амерички званичници озбиљно мисле да ће Москва, чим се суочи са иоле озбиљнијим отпором Украјине, одмах попустити Западу, оценио је бивши аналитичар CIA Лари Џонсон.

Нагласио је да и то показује да су сви они далеко од стварности као што је Адолф Хитлер био последњих дана пре смрти.Џонсону је било постављено питање: да ли Линдзи Грејем, Викторија Нуланд, Ентони Блинкен, Џејк Саливен, чак и Бајден желе да умешају НАТО у копнени оружани сукоб око Украјине, јер мисле да ће алијанса победити у таквом сукобу и надају се да ће Путин бити збачен са функције?

Његов одговор је био: „Управо је тако. Они су исто толико одсечени од стварности као што је био Хитлер последњих дана живота, седећи у бункеру. Даглас Мекгрегор се пре неки дан присетио филма „Бункер“ о последњим данима Хитлер који је тада заиста био сигуран да још има трупе, да може да издаје наређења и да ће се људи по њима кретати напред-назад.

– Имамо, наставио је, неку врсту масовне халуцинације јер сви они верују да ће се ускоро десити нека магија, да ће се Руси предати, да ће се скврчити и заплакати зато што им је пружен отпор. Тога неће бити“.

Џонсон је закључио: „Много је примера у историји Русије када је пружала отпор страним освајачима. Управо је то један од разлога зашто је Владимир Путин на покушај Украјине да уђе у НАТО и игнорисање Запада његових упозорења одреаговао како је одреаговао“.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u