Бивши аналитичар CIA: Бајден поводом Украјине халуцинира као Хитлер у свом берлинском бункеру

Bivši analitičar CIA: Bajden povodom Ukrajine halucinira kao Hitler u svom berlinskom bunkeru

4 juna 2023

DŽO Bajden i drugi visoki američki zvaničnici ozbiljno misle da će Moskva, čim se suoči sa iole ozbiljnijim otporom Ukrajine, odmah popustiti Zapadu, ocenio je bivši analitičar CIA Lari Džonson.

Naglasio je da i to pokazuje da su svi oni daleko od stvarnosti kao što je Adolf Hitler bio poslednjih dana pre smrti.Džonsonu je bilo postavljeno pitanje: da li Lindzi Grejem, Viktorija Nuland, Entoni Blinken, Džejk Saliven, čak i Bajden žele da umešaju NATO u kopneni oružani sukob oko Ukrajine, jer misle da će alijansa pobediti u takvom sukobu i nadaju se da će Putin biti zbačen sa funkcije?

Njegov odgovor je bio: „Upravo je tako. Oni su isto toliko odsečeni od stvarnosti kao što je bio Hitler poslednjih dana života, sedeći u bunkeru. Daglas Mekgregor se pre neki dan prisetio filma „Bunker“ o poslednjim danima Hitler koji je tada zaista bio siguran da još ima trupe, da može da izdaje naređenja i da će se ljudi po njima kretati napred-nazad.

– Imamo, nastavio je, neku vrstu masovne halucinacije jer svi oni veruju da će se uskoro desiti neka magija, da će se Rusi predati, da će se skvrčiti i zaplakati zato što im je pružen otpor. Toga neće biti“.

Džonson je zaključio: „Mnogo je primera u istoriji Rusije kada je pružala otpor stranim osvajačima. Upravo je to jedan od razloga zašto je Vladimir Putin na pokušaj Ukrajine da uđe u NATO i ignorisanje Zapada njegovih upozorenja odreagovao kako je odreagovao“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *