БИВШИ БАЈАГИН БУБЊАР ДАНАС ЛЕЧИ ПОЛА ХОЛИВУДА: Према њему је снимљен серија Доктор Хаус, он никада не корисит лекове

БИВШИ БАЈАГИН БУБЊАР ДАНАС ЛЕЧИ ПОЛА ХОЛИВУДА: Према њему је снимљен серија Доктор Хаус, он никада не корисит лекове

6 јула 2019

Доктор Томас Печнер је светски признати дијагностичар, научник и професор, један од пионира примене квантне физике у медицине и један од пионира доктора кловнова.

Доктор Томас Печнер, бивши бубњар Бајаге и инструктора, данас лечи пола Холивуда а био је инспирација за телевизијску серију и лик доктора Хауса.Говорио је о одрастању у Београду у свом животном путу.

Печнер је студирао и докторирао медицину у Београду, он је Немац рођен у Београду, звао се Горан и Томас и постао је инспирација за чувену америчку серију Др Хаус.

– Ја сам срећан и поносан што сам овде срећан и одрастао, више волим бурек са јогуртом него било које немачко јело – каже Томас Печнер.

У најнезгодније време на овим просторима носио је немачко име и учио је о злоделима немачког окупатора за време Другог светског рата.

– Једном сам питао оца зашто су сви на ић а ја на ер, а он је рекао то је зато што смо ми Немци, рекао сам да не желим да будем Немац, јер кад год смо се играли куће Партизана и Немаца нико није хтео да буде Немац.

Детињство га везује за Радничку улицу и Шећерану, где му је отац радио као ратни војни заробљеник, све док машине нису почеле да производе шећер. После каријере уметника и предузетника, уписао је медицину само да би разумео узрок карцинома који мује констатован.У Србију се вратио после готово 40 година, на место где је провео дане своје младости.

– Архитектонска школа је било нешто веома важно и специјално у мом животу, не само због школовања већ због читавог „пакета“ тих наставника, професора, мајка Дане, разредне која је предавала српски – присећа се Печнер.

Томас Печнер је данас светски признати професор, научник, дијагностичар, зачетник квантне гране у медицини и један од пионира доктора кловнова, човек који стално иде у кризна подручја и који болест може да констатује на вашем лицу. У својој тридесетогодишњој пракси никада није користио лекове.

– Данас деци кад имају темепературу стављају чепић у гузи, нико се више не сећа облога о сирћета. Поставља се питање ко је здрав човек, онај коме је добар рендгенски снимак, а он је рецимо масовни убица, треба поставити космичку дијагнозу, односно гледати и духовну и менталну страну пацијента.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u