БИВШИ ГЛАВНИ ЛЕКАР БЕЛЕ КУЋЕ: Бајден није ни физички ни ментално у стању да води САД

БИВШИ ГЛАВНИ ЛЕКАР БЕЛЕ КУЋЕ: Бајден није ни физички ни ментално у стању да води САД

5 јуна 2023

ЏО Бајден не може остати на челу државе због свог физичког и менталног стања – оценио је бивши главни лекар Беле куће Рони Џексон.

Реагујући не само на пад америчког лидера на церемонији у војној академији у Колораду, упозорио је:„Део посла председника Сједињених Држава је да улива поверење и демопнтрира реалну власт, а он то није у стању да ради. Престар је за то и мислим да је то срамота“.

Према његовим речима, земља, САД са таквим лидером угрожавају и своју националну безбедност.

Џексон чак наглашава: „Бајденова одлука да се кандидује на изборима 2024. биће и злоупотреба службеног положаја. Ја се буквално молим Богу да Џо Бајден не буде поново изабран за шефа државе“.

Доналд Трамп је, међутим, сугерисао Американцима да се не подсмевају Бајденовом здравственом стању и снижавању умних способности.

(Факти)

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Ko je rekao da Bajden bilo sta vodi, on i ne zna cime se bavi.

  2. milorad5 says:

    bajden je mrtav..dvojnike troše ko sapun..i svi su u dubokoj starosti takodje..NIKO ne može da dodje do DNK uzorka TRENUTNOG bajdena..svi predmeti koje je javno upotrebio se skupljaju na licu mesta na javnim dogadjajima i odnose od strane FBI kao "sigurnosni protokol" koji je uveden tako nekako od kad je "bajden" i postao predsednik...to znaju ovi iz obezbedjenja ali tako znaju i ostali:),da je tu nešto mutno..."Lekarski pregledi" su smejurija..ovaj lekar je SMENJEN čim je "bajden" došao zato što lekarski preglei trenutnog pajaca koji prima platu kao doktor tamo i ne postoje..lik samo napiše izveštaj i to je to.."bajdena" taj video nije...ova izjava je mala privatna osveta tipa koji je najuren iz bele kuće bez vidljivog razloga :)Ako,i treba da im zavuče prstenac....ne mogu mu ništa SADA i neće ništa ni preduzimati protiv njega na kraju šarade,ali zašto je ĆUTAO DO SADA KAD JE TO BILO JASNO OD SAMOG POČETKA..ZNAČI DA JE POSTOJI STRAHO OD ODMAZDE DUBOKE DRŽAVE ČAK I NEKOGA KO JE PRIPADNIK NJIHOVIH REDOVA ILI JE KRENULA KAMPANJA UNUTAR FRAKCIJA TE ZAVERE DA SE ONEMOGUĆI DALJA PREDSTAVA SA DVOJNICIMA POŠTO JE PREOPASNO,A DRUGA STRANA INSISTIRA NA "BAJDENU" KAO KANDIDATU POD PAROLOM.."ZAŠTO MENJATI KONJA KOJI POBEDJUJE"-TO SU REČI PRO-BAJDEN SEKCIJE:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u