БИВШИ КОМАНДАНТ НАТО-а ШОКИРАО ИЗЈАВОМ: Свим Русима забранити улазак у Америку

BIVŠI KOMANDANT NATO-a ŠOKIRAO IZJAVOM: Svim Rusima zabraniti ulazak u Ameriku

5 maja 2019

SEĆATE li se još bivšeg komandanta snaga NATO  u Evropi – američkog admirala Džejmsa Stavridisa?

Ako se sećate, verovatno ste – u vreme kada je došao na tu funkciju – pomislili da će prema Balkanu, Srbiji, pravoslavlju i Kosovu i Metohiji bar malo drukčiji odnos imati Amerikanac grčkog porekla nego što su ga imali, i imaju, Amerikanci nemačkog, holandskog ili engleskog porekla. I, verovatno vam je vrlo brzo postalo jasno da – razlike nema.Posebno je, naravno pitanje: zašto nema. Deo odgovora je verovatno u tome što Amerikanac globalista bagateliše poreklo, a ako mu je grčko ili srpsko – verovatno ga i prezire, kao što bosanski muslimani svoje srpsko poreklo kriju revnosnije nego zmija noge.

Stavridis se službeno sretao i sa vladikom Teodosijem. Možda mu je – u svojim američko-natovskim lukavljenjima – nešto i bajao. Vajde, svakako, nikakve nije bilo. A evo i najnovijeg doklaza zašto nije ni moglo biti.

Stavridis je u članku koji je napisao za magazin Time zatražio da se svim građanima Rusije potpuno zabrani ulazak u Sjedinjene Države!

Uz obrazloženje da je istraga specijalnog tužioca Roberta Milera navodno potvrdila da je bilo „ruskog mešanja“ u američke predsedničke izbore na kojima je pobedio Donald Tramp.

U nastavku je dopisao: „Nema sumnje, mi smo preživeli direktan udar ruske ruske u samo srce našeg demokratskog sistema, a na to smo – osim para simoličnih gestova – malo čime odgovorili“.

Stavridis je uveren da su uvedene antiruske sankcije isuviše slabe i da su zato potrebne oštrije mere protiv Rusije jer Vladimir Putin na dosadašnje i i ne obraća pažnju.

Stavridis kao minimum traži sankcije protiv svih ruskih sportista, muzičara, naučnika, diplomata, pa i samog Putina.

Predlaže i da SAD u Rusiji podržava sve pojedince i grupe koje „teže demokratiji“.

Stavridis – kao „varijantu maksimum“ –  ukazuje na potpunu zabranu svim građanima Rusije da ulaze u SAD. Nezavisno od motiva i cilja zbog kojeg bi hteli da posete SAD.

U ovoj njegovoj varijanti su obustavljanje svake saradnje sa Moskvom: i povodom Sirije, i povodom cene nafvte…

Stavridis je prošle godine zajedničke vojne vežbe Rusije i Kine nazvao „igrom sa smrću“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Saturnalije says:

  američki patuljci

 2. samostalan says:

  Neki ljudi su naprosto greska prirode. Patuljka nesto muci, samo da je visi za metar sve bi bilo u redu.

 3. petrovgrad says:

  Ništa ne kaže da treba da povuče dolare iz Rusije. To mu odgovara, jer za lažne papire dobijaju bogatsvo.

 4. Miraš says:

  VLADARI AMERIKE IZGLEDA DA BAŠ TRAŽE, PRONADJU I ANGAŽUJU OSTRAŠĆENE I ISKOMPLEKSIRANE MRZITELJE ZA AMERIČKE OSVAJAČKE PROJEKTE ŠIROM SVETA. SAD liči na društvo veoma iskompleksiranih ljudi, a nema goreg čoveka od čoveka sa kompleksima. Stavridiosv deda Dimitrije Stavridis bio je učitelj u Zapadnoj Anadoliji (današnja Turska), izgnan je iz Turske tokom turskog pogroma nad Grcima 1913-1923 godine. On je jedva uspeo da izbegne smrt bežeći na malom čamcu preko Egejskog mora u pravcu Atine, dok njegov rodjeni brat tada je ubijen. Ali poreklo zaboravljaju i čudno je da prave veoma slične greške poput nekadašnjih progonitelja i neprijatelja njihovih predaka. Čudna inverzija. Zatim vodeći jastreb američke spoljne politike Majk Pompeo poreklom je od italijanskih imigranata u SAD, iz Peskare (Karamaniko-Terme). Američki političar Marko Rubio sa Floride kubanskog je porekla i izraziti je mrzitelj današnje Kube.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *