БИВШИ ЛЕКАР БЕЛЕ КУЋЕ ШОКИРАО: Бајденово ментално стање се погоршава, брзо ће морати да `абдицира`

BIVŠI LEKAR BELE KUĆE ŠOKIRAO: Bajdenovo mentalno stanje se pogoršava, brzo će morati da `abdicira`

27 jula 2021

MENTALNO zdravlje predsednika Džoa Bajdena pogoršava se sa svakim danom, o čemu svedoče i njegova nedavna televizijska gostovanja, pa će uskoro biti prinuđen da napusti funkciju zbog „ograničenih kognitivnih sposobnosti“, izjavio je kongresmen i bivši lekar Bele kuće Roni Džekson.Kako je objasnio The Hill, Džekson je učestvovao u programu Fox News u kojem se razgovaralo o nedavnom intervjuu sa američkim liderom. Voditelj programa Šon Haniti kritikovao je Bajdenove odgovore na pitanja, nazivajući ih „potpuno nerazumljivim“, pritom je sugerisao da se mentalno zdravlje šefa države pogoršava.

Usledilo je njegovo pitanje Džeksonu: „Donald Trump je prošao kognitivni test. Tačno je odgovorio na svih 30 pitanja. Čuo sam da je to veoma težak test. Mislim da Bajden to nije mogao proći. Da li se takva procena može smatrati poštenom s obzirom na ono što primećujemo?“.

„Tako je, Šone, i to govorim od početka. Kažem da se nešto događa. To sam rekao i kad je Džo Bajden još bio kandidat i rekao sam da će se stvari samo pogoršavati. Trenutno gledamo kako se to događa pred našim očima“ – odgovorio je Džekson.

Nešto kasnije je dodatno ukazao:

„Sa tim čovekom (Bajdenom) se nešto ozbiljno događa. Mislim da će se ili sam povući ili će ga nagovoriti da se povuče u bliskoj budućnosti zbog medicinskih problema. U krajnjem slučaju, da će morati da koriste 25. amandman da ga se oslobode već sada“.

Pored toga, kongresmen Džekson je na Tviteru objavio video Bajdenovog govora. Sa propratnim rečima:

„Potpuno je uzdrman! Njegove kognitivne sposobnosti treba odmah istestirati!“

U junu je Džekson, koji je bio lekar Bele kuće za vreme Trampa i Obame, poslao pismo u kojem se Bajden poziva da prođe kognitivni test kako bi dokazao da je dovoljno mentalno sposoban da bude predsednik SAD. Njegov predlog podržali su brojni republikanci.

U maju su zvaničnici Bele kuće objavili da će Bajden „kasnije ove godine“ proći kompletan medicinski pregled.

Obećali su da će rezultate objaviti odmah potom.

KOMENTARI6 komentara

 1. Čist je ko Suza says:

  To da, čim je kongres zadužen da ga njuška i da mu menja pelene na vreme, možete misliti koja je to demencija. Ali kongresu zapravo i ne treba čovek na vrhu koji će biti samostalan i nezavistan od njihovih odluka.

 2. Sveti Rista says:

  Za Bajdenovo stanje kriv je Tramp. Da ne bi Trampa, Bajden nikada ne bi bio postavljen za precednika. Putin je pokušao u kratkom susretu da ga malo ispravi, ali nije uspeo. A kad ni Putin nije uspeo, onda je Bajden zaista prestario. A taman čoek posto precednik. Eh, tuge majko mila.

  • persida says:

   Nad Bajdenom nema ko da place, svi Jameri poskidali gace.

 3. padre says:

  Ovaj je otkrio toplu vodu!Ali verovatno misli, pošto je bivši lekar, njegove reči nose posebnu težinu!

 4. VRSK says:

  Pa on je nesposoban i došao na funkciju. Šanse nema da izgura mandat do kraja.

 5. milorad5 says:

  Joj kad im opet dodje tramp ima da propište iz močvare.Predsednički izbori će verovatno biti na jesen jer bajden je ili mrtav ili na aparatima a ovaj dvojnik je isto izgleda bolestan čovek u glavu.Ja sam mislio da će do kraja maja da ga proglase mentalno nesposobnim il ida objave "iznenadnu smrt" bajdena ali im ne ide plan kako treba jer je JASNO da su polomili noge u trci da ZABRANE trampu ponovnu kandidturu,TO je ono što ih boli i plaši.Ako se sve bude odvijlo kako treba bajdn će da "umre" u toku ovog ili sledećeg meseca jer postaje preopasno korišćenje dvojnika koji je očugledno na izmaku svoje snage i nije više u stanju da odglumi bajdena.Neće ga smeniti nego će iznenada "preminuti" pošto je to neophodno za medijski spin na početku nove trke za belu kuću.Biće veličanstvena NOĆNA sahrana u stilu TREĆEG RAJHA za bajdena sa bakljama, "tužnim" sotovoice glasićima komentatora na CNN :) i td.Pa sve ste to već videli kako odradjuje BBC kad je kraljica u pitanju:)Znači treba očekivati sve to u roku od sledećih 2-3 meseca ovaj "bajden" ne može više da izdrži a drugog nemaju.Iskeširaće LAŽNI skok berzi pa ko se kocka tamo ,pože slobodno da uloži u američke mpapire do IZBORA a onda treba igrati PROTIV njih jer će duboka država odmah ekonomski napasti trampa i tu će početi STVARNA i direktna politička borba koja će prerasti u pokušaj oružanog uličnog državnog udara protiv legitimne vlade USA.Ali tramp to sve ZNA i ZNA sa kim ima posla pa videćemo kako će sve to ići i ko će koga da hapsi tamo.Ja verujem da je dobar deo bezbednosnih struktura uz trampa ali ne smeju da se eksponiraju protiv močvarfe jerto je sada postalo i opasno po život čak i za visoke činovnike i funkcionere,jer mafija koju kontroliše "demokratska" stranka postaje SVE opasnija na ulicama velikih gradova u USA.To su vojnici "navijači" amerike :)kao ovde što su ih organizovli ikoristili za medjusobne obračune oko reketa ,narko tržišta itd.Ne bih se začudio vanrednom stanju već na proleće u USA.Ali sad je vreme da "bajden" ode:)To je dobbra vest za nas i totalno će pomesti lokalne balkanske hijene koje nas napadaju ovih dana iz sve snage jer i njima je jasno da nešto nije uredu i pokušavaju da izboksuju podhitno neke sankcije ili napade na nas od strane EU i USA ali _"bajden" sada ima preča posla:)i ti "vapaji za pravdom" od strane zločinačkog udruženja balkanskih mafija nemaju odjeka u vašingtonu.Incko je PLAĆEN uz pojedinačnoj akciji i on nije deo GRANDE PLANA NATO,tip je uzeo parice za penziju,"litlle somethin" za poneti iz bosne.Nadam se da je dobio neizlečivi triper od lokalnih kurvi:)uz tu lovicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *