BIVŠI MINISTAR U KANADI: Vanzemaljci postoje i među nama su

BIVŠI MINISTAR U KANADI: Vanzemaljci postoje i među nama su

10 januara 2014

102681083-paul-hellyerBivši ministar odbrane Kanade – Pol Helije – izjavio je da su istraživanja, koja su 60-ih godina 20. veka po nalogu njegove vlade, potvrdila da su „vanzemaljske civilizacije posećivale Zemlju“.

„Ja naprosto znam što vanzemaljci postoje i da su bar bili među nama“ – rekao je Helije.

On je izjavio da je 1961. godine – u vreme hladnog rata – bilo otkriveno oko 50 NLO koji su leteli iz pravca SSSR prema Evropi! Dodao je da je komanda NATO već bila spremna da objavi „opštu uzbunu u okvirima alijanse“, ali da do toga nije došlo jersu „svi objekti neočekivano promenili pravac i krenuli prema Severnom polu“.

Kanadski eks-ministar tvrdi i da je istraga vođena u njegovoj zemlji pokazala da su „najmanje četiri vrste vanzemaljaca posećivale Zemlju za proteklih nekoliko hiljada godina“.

„Naročito su postali aktivni proteklih decenija, otkako se na Zemlji pojavila atomska bomba“ – ukazao je Helije.

On je izneo pretpostavku da vanzemaljce, možda, brine primena nuklearnog oružja jer to, kako je rekao, može „imati značaja i za kosmos“.

„Oni se veoma boje da ćemo biti toliko glupi da ponovo upotrebimo nuklearno oružje i da će to biti loše i za nas i za njih“ – podvukao je Helije koji je ministar odbrane Kanade bio upravo 60-ih godina.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Tanja says:

    Dragi moj nisu svi narodi bili glupi,nego Amerikaza koju je sve i uvek kolateralna šteta,glupost itd...oni se samo igraju,otruju pola sveta i kažu,,ups to je bilo glupo....idemo dalje....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *