БИВШИ НЕМАЧКИ АГЕНТ открива шта спречава Запад да зарати с Русијом

BIVŠI NEMAČKI AGENT otkriva šta sprečava Zapad da zarati s Rusijom

22 juna 2017

Zapad bi odavno započeo rat protiv Rusije, da ona nije nuklearna država, izjavio je bivši rukovodilac obaveštajne službe DNR Verner Grosman u intervjuu za „Sputnjik Nemačka”.

„U naše vreme opasnost od rata postoji čak i u Evropi i ona je usmerena pre svega protiv Rusije… Da nema nuklearnog oružja, rat bi već počeo“, izjavio je Grosman.

On je dodao da se na Zapadu poslednjih godina uočava „veoma jaka antiruska tendencija“.

Bivši šef obaveštajne službe smatra da je odbrambena politika Moskve u novonastaloj situaciji ispravna. Prema njegovim rečima, Rusija se drži principa: „Ako želiš mir – spremaj se za rat“.

„Kada bi sada počeo oružani sukob, on bi povukao za sobom uništenje čovečanstva, jer mnoge zemlje mogu da upotrebe nuklearno oružje i to bez ograničenja i kontrole“, rekao je ekspert.

Prema njegovim rečima, ciljevi i interesi vladajućih krugova na Zapadu nisu se promenili od vremena Hladnog rata, zbog toga je ponovo aktuelna politiki sukob s Moskvom.

„Njihovi interesi su i dalje usmereni na istok. Da Rusija nije nasledila naoružanje od SSSR-a, uključujući nuklearno, rat bi, najverovatnije, već počeo“, uveren je Grosman.

On je, takođe, podržao pripajanje Krima Rusiji ističući da nije reč o aneksiji.

„Krim je uvek bio ruski. Vratili su ga na legalnoj osnovi“, naglasio je bivši rukovodilac obaveštajne službe.

On je izrazio mišljenje da reakcija nemačkih političara na ovaj događaj svedoči o tome da su namere Berlina prema Moskvi ostale iste kao i u vreme Sovjetskog Saveza.

Grosman je, takođe, podsetio da Nemačka ostaje lider kako u Evropskoj uniji, tako i u evropskom krilu NATO-a.

„Razmeštanje vojnika Alijanse u baltičkim zemljama, kod ruskih granica, jasno ukazuje na to o kakvim je namerama zaista reč“, zaključio je ekspert.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Lele, ko bi rekao.

 2. darko says:

  NE CE ICI I NIJE TAKO NEMA RUSIJA SAMO NUKLEANRO ORUZJE VEC RUSIJA IMA TOLIKO KONVENCIONALNOG ORUZJA KOLIKO NEMA ZAPAD U TOME JE STVARI ISTINA KOJU NE ZELE RECI JER SE BOJE SVOJIH SLABOSTI I VOJSKI KOJE SVE VISE SLABE I NISU U MOGUCNOSTI VODITI RAT POGOTOVO PROTIV VELIKE ZEMLJE. EVROPA NEMA SIROVINA DA MOZE OGROMNU VOJNU INDUSTRIJU POTICATI A AMERIKA TAKODE NEMA SRESTAVAA I DALEKO JE I U KONVENCIONALNO M RATU AMERIKA NE MOZE KOPNENO NIKAKO I NIKAD POMOCI EVROPI U TOME JE ISTINA. AMERIKA NIJE MOGLA POMOCI EVROPI NI 1941 JER JE BILA DALEKO TEK SE JEDVA UKLJUCILA U RAT 1944 KAD JE RAT SKORO PRESTAO A RUSKA VOJSKA OSVOJILA VEC 10 000 KM PO EVROPI TERAJUCI FASISTE HITLERA AMERIKA JE TEK USPELA POLOVICU ITALIJE PRECI U NEKOLIK O GODINA. U DANASNJEM RATU S TOLIKO BRODOVA PODMORNICA I AVIJACIJE RUSKA VOJSKA BIH NAPROSTO POTOPILA SVU AMERICKU VOJSKU U VAZDUHU I BRODOVE ZA PREVOZ PESADIJE DO RATISTA U EVROPI KAD BIH IZBIO ,NEMOGUCA MISIJA ZA AMERICKU VOJSKU. A EVROPSKA VOJSKA JE SLABA DA BIH KOPNENO AVIJACIJSKI ISLA PROTIV RUSKE A KAMOLI DA SE KINA KAO SOS I ODKB PARTNER UKLJUCI TAD BIH 4000 0000 PROFESIONALNIH VOJNIKA KINE I RUSIJE PREGAZILO EVROPU I PO DVA PUTA LJUDSTVOM I TEHNIKOM. TOLIKA JE MOC KOPNENE VOJSKE RUSKE I KINESKE DA IMAJU PREKO 100 0000 BORBENIH VOZILA I 7,500 AVIONA LOVACA TAKO DA NATO NE BIH IMAO NIKAKVE SANSE U KOPNENON RATU I OVE NJEGOVE SMESNE VOJNE VEZBE U LITVI ANAKONDA I OSTALE GLUPOSTI KAD BI MASINERIJA KOPNENA KINE I RUSIJE KAD BIH HTELA OKUPIRATI EVROPU I NEMACKU BEZ IKAKVOG VECEG MOGUCEG OTPORA RAZBILA KOPNENO SNAZNIM UDAROM BLICK KRIKA

  • Ruski Agrokor says:

   Ja bih, ti bi,on bi...oni bi. Dobronamerno ! Pravopis nije najbitnija stvar u zivotu,i ja gresim ali velika je greska u pitanju a lako je zapamtiti.

 3. Milisav says:

  Eto ko bi rekao. Ne smiju ih napasti zbog nuklearnog oruzja, a jos samo da kaze da nuklearno oruzje ne postoji i da nikad nije postojalo onda bi znali pravu istinu. Nuklearno oruzje ne postoji, dinosaurusi nisu postojali, ljudi nisu postali od majmuna, nisu bili na mjesecu, zemlja nije globus nego ravna ploca i djevica nije rodila sina Bozjeg. To van je istina, a ko vise voli vjerovati u bajke preporucujem mu Pepeljugu jer je ubjedljivija od prica o nuklearnom oruzju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *