БИВШИ САВЕТНИК ЗЕЛЕНСКОГ: Блудничи у фантазији, диктатор којег су сви напустили

BIVŠI SAVETNIK ZELENSKOG: Bludniči u fantaziji, diktator kojeg su svi napustili

1 novembra 2023

Svi diktatori koji su odvojeni od stvarnosti i bludniče u svojoj fantaziji završavaju na isti način, navodi bivši savetnik ukrajinskog predsednika Aleksej Arestovič podvlačeći paralelu između Zelenskog i Hitlera.

Međutim, „nije stvar u paralelama, već u obrascima“, navodi on na društvenoj mreži Iks.Nekada najbliži čovek Zalenskog podelio je dve naslovnice američkog magazina „Tajm“ objavljene u periodu od godinu i po dana. Na obema se nalazi ilustracija Vladimira Zelenskog koju je odradio novinar Simon Šuster, koji je radio priče za „Tajm“ i zadužen je za internacionalne priče. Međutim, njegova predstava doživela je primetnu transformaciju.

Iako naslovnice deli nezavidan vremenski period vidi se razlika kako je ukrajinski predsednik predstavljen. Na prvoj je predstavljen kao moćan i jak sa tekstom „kako Zelenski vodi“, a na drugoj kao „diktator kojeg su svi napustili, luta zabačenim budžacima bunkera, nespreman da se suoči sa stvarnošću i histerično uzvikuje o brzoj pobedi, koju ne može da ostvari“.

„‘Tajm’ otkriva neprijatnu i poznatu sliku autoritarnog vođe koga se ljudi oko njega plaše da kažu istinu. Ovaj članak osuđuje Zelenskog na usamljenost i sud istorije, i nema nikoga da krivi osim samoga sebe“, piše Arestovič.

Konačno je došlo do zahlađenja odnosa Zelenskog sa Zapadom, ali i sa sopstvenim narodom, nema više mesta za poricanje stvarnosti, vreme je da pogleda sebi u oči, poručuje Arestovič.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    pa ja mislim da ima ipak malo krivice i kod njegovih "saeznika2 i "prijatelja"...interesanto je koliko upravo ta stoka sa zapada nisko moralno PADA i pri tome se podsmeva zelenskom i to sve NA NAŠE OČI...vrlo pohvalno za njih,ili izgleda da je ceo svet potpuno zaboravio šta su se kleli i obećavali:)...biće da su ONI zaboravili ali MI OSTALI NISMO,SAMO IH GLEDAMO...zelenski je nevažan i dobiće što je zaslužio...i relano na zaslužuje nikakvu samilost ili obzir ali OVO što gledmao sa zapada je tek posebna stvar...graniči se sa ludilom podsmevati se sopstvenoj marioneti,izgleda da ih je duboko pogodila činjenica njihove sopstvene slabosti pa leče koplekse na krpenoj lutki:)..koja nedonoščad jbte u svakom ljudskom pogledu..naljutili su se u igrici pa kidaju ruke LUTKI...ccc to samo pokazuje sa kakvim debilima mi svi imamo posla,oni tamo koji odlučuju o važnim stvarima su očigledno izgubili kontakt sa realnošću...da li od starosti,neurastenije ili narkotika,nebitno je, to je jasno i glasno,brod ZLIH ludaka koji stvari doživlajvaju na jedna iščašen i iskrivljen način i pokušavaju nas ostale normalne i zdrave ljdue da ubede kako je to UMENOST ili MUDROST..glupavi skotovi nesposobni ni benzin da sipaju sami na pumpi u rezervoar....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *