Бивши шеф ЦИА купује ТВ Б92 и Прву?

Bivši šef CIA kupuje TV B92 i Prvu?

9 aprila 2015

David PetraeusAmerički investicioni fond „KKR grupa“, kojim rukovodi Dejvid Petreus, bivši direktor američke obaveštajne agencije CIA, planira da kupi i dve televizije u Srbiji s nacionalnom frekvencijom, B92 u Prvu, objavio je „Informer“.

List navodi i da „KKR grupa“, koja je već vlasnik najvećeg kablovskog operatera SBB i „Grand produkcije“, planira da proširi medijsku imperiju u Srbiji, kupovinom ove dve televizije.

Predstavnici „Junajted grupe“, ćerke firme KKR, koja pored SBB i „Granda“ poseduje i brojne sportske kanale, tajno pregovaraju s grčkom „Atena grupom“ o preuzimanju dve televizije u Beogradu, navodi „Informer“. Prema izvorima ovog lista, u igri su desetine miliona evra, ali dogovor još nije postignut.

„Junajted grupa“ u Srbiji već poseduje SBB, Total TV, Grand produkciju i televiziju, Sport klub, 8 kanala, N1, Sinemaniju i TV Ultra, podseća „Informer“.

KOMENTARI2 komentara

  1. ivan says:

    Cia snajka Cia pola sveta su unistili.

  2. Dušan M. Stojanović says:

    Samo mudro i pametno srbadijo. Dok poslednjeg PRAVOSLAVNOG HRIŠĆANINA SRBINA ne ubiju nema nama ISTINE, SLOBODE i MIRA. Totalna okupacija Balkana što 2015. godina vatikanci, papisti, cincari, cionisti, hazari, masoni, templari, iluminati, SAD, EU, NATO zlotvori sa našim izdajnicima su za samo 15 godina uspeli da poubijaju, opljačkaju, omalovažavaju a MNOGOSTRADALNI, NAPAĆENI PRAVOSLAVNI HRIŠĆANSKI SRBSKI NAROD sa molitvom postom, pokajanjem s Božjom pomoći i Njegovom nebeskom vojskom POBEDITI. Gde PRAVDA, KRIVDA postaje, SILA je ZAKON.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *