БИВШИ ЗВАНИЧНИК СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТА: Украјину чека неизбежни пораз

БИВШИ ЗВАНИЧНИК СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТА: Украјину чека неизбежни пораз

7 децембра 2022

КИЈЕВ се суочава са неизбежним поразом у сукобу који ће се завршити дипломатским решењем у интересу Русије, написао је у чланку објављеном у American Conservative Питер ван Бурен.

Овај публициста и бивши званичник америчког Стејт департмана, у којем је провео 24 године, додатно је указао:„Као и у случају са Авганистаном 1980. године, изгледа да су САД спремне да се боре до последњег човека (Украјинца), обезбеђујући Кијеву довољно оружја да избегне пораз, пре него што се суоче са неизбежним крајем сукоба у виду преговора који ће за Вашингтон бити још једна срамота“.

Ван Бурен је уверен да ће се сваки покушај Кијева да промени ток руске специјалне операције завршити неизбежним поразом, без обзира на количину испорученог наоружања.

Додао је да антируске санкције никада нису имале за циљ обуздавање Москве, већ су служиле за „обраду“ америчког друштва.

Ван Бурен је аутор две књиге, а анализом држања америчких медија поводом Украјине – дошао је до закључка да пласирају лажи у низу, шокантне бројке без доказа и видео снимке без контекста. И да пред камере изводе избеглице које „рецитују научени текст“.

Нагласио је: „Амерички медији су толико заглибљени у демагогију оружаног сукоба да њихови читаоци и гледаоци стичу утисак да је Украјина већ неколико пута победила Русију“.

(Факти)

KOMENTARI3 коментара

 1. Beli Orao says:

  Интересантно ама баш све државе лажу свој народ неке више неке мање али све !

  • milorad5 says:

   to je sasvim normalno i oduvek se radi,nije sva istina ni za pokazivaje a narod i ne interesuje mnogo toga,jer da ih interesuje NE BI MOGLI TAKO LAKO DA IH LAŽU:)

 2. Čmarčestr Junajted says:

  ...ali umešaće se junački NATO, katolička alijansa ne može da izda demokratiju i ljudska prava, borbu protiv diktatorskih režima, a oni vole da vrše inkvizicije nad ženama i da love i spaljuju baba roge, da idu da spasu Isusov grob i pljačkaju usput zlato, oni vole da crnce stave u lance i da ih pretvore u robove a žene siluju, oni vole da su i vakcinoidi i da se bore protiv besmrtnih i najsmrtonodnijih mogućih sojeva sa smrtnosti od 148% dok ljudi umiru od njihovih "znanstvenih dostignuća i otkrića", a oni su sleteli i na Mesecu '64.a i u kameno doba pre toga su isto sleteli i na Mars, oni vole ješu isusa i mir i vole zakopavati decu na tajna groblja i vole da budu čuvari i egzekutori konc logora normalno u ime hrišćanstva,mira,isusa i ljudskosti...dakle ti hrabri isusovsko-ćifutski narodi papističke veroispovesti sada treba da se opet dokaže i ne izdaju demokratiju i ljudska prava i ne pokleknu pred Rusima opet jer će se smrzavati, gladovati, i uopšte živeti veoma bedni na šta nisu navikli nikako😂😂😂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u