BIZARNO: Albanski sajt promoviše trgovinu organima Srba!

BIZARNO: Albanski sajt promoviše trgovinu organima Srba!

11 jula 2013

klinika4-1259515448Koliko daleko može da ode nečija pakost i mržnja pokazuje albanski sajt pod nazivom „Žuta kuća klinika Albanija“,koji promoviše trgovinu organima Srbi i može se pregledati na engleskom i albanskom jeziku!

U sekciji o klinici piše da klinika radi dugi niz godina i poseduje listu „vernih“ kupaca, koji mogu da potvrde njihov rezultat. Na sajtu, koji je očigledno napravljen kao provokacija, piše da je klinika specijalizovana za tranplantaciju organa i da su razvojem tehnologije sada u mogućnosti da lako obavljaju operacije.

Na sajtu, koja izgleda poput oglasne table za trgovinu srpskim organima, piše i „Ne propustite novu kolekciju Srba“. Postoji i deo sa naslovom „za etničke Srbe“ u okviru koga piše „besplatan transport do naših objekata, besplatan prvi pregled, specijalne ponude“.

U odeljku koji je „bavi“ životnom sredinom, stoji „štitimo okolinu reciklirajući vas“!Među svojim klijentima svrstali su Vuka Jeremića, ispod čije fotografije piše da je oštećeni mozak zamenio svinjskim tkivom i sada se oseća odlično.

Pored Jeremića tu je i izjava Karle del Ponte, ali i Albanke ispod čije fotografije piše da se istraumirala kada su njenom kučetu otkazala pluća, ali je sada problem rešen „srpskim“ plućima.

Ovaj bizarni sajt ima i svoju Fejsbuk stranicu, na kojoj se mogu videti fotomontaže i video snimci koji su usmereni protiv Srba.

(Pressrs.ba)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *