БЛИНКЕН СВЕ ОТКРИО: Ево ко ће се борити на страни Украјине ускоро!

BLINKEN SVE OTKRIO: Evo ko će se boriti na strani Ukrajine uskoro!

10 jula 2024

NATO saveznici će obezbediti više od 10.000 ženskih pancira za Oružane snage Ukrajine, izjavio je američki državni sekretar Entoni Blinken.

„Danas objavljujemo da će saveznici iz NATO-a obezbediti više od sedam miliona dolara za kupovinu opreme za žene u ukrajinskim oružanim snagama, uključujući više od 10.000 pancira, uniformi i čizama“, rekao je Blinken na samitu NATO-a u Vašingtonu.Rusija smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešenje i direktno uključuju zemlje NATO-a u sukob.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov istakao je da će svaka isporuka koji sadrži oružje za Ukrajinu postati legitimna meta za Rusiju. Prema njegovim rečima, SAD i NATO su direktno uključeni u sukob, uključujući ne samo snabdevanje oružjem, već i obuku u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji i drugim zemljama. Kremlj je naveo da pumpanje Ukrajine oružjem sa Zapada ne vodi pregovorima.

KOMENTARI3 komentara

  1. Hrvacki bolesnici sa Aldebaram planete says:

    Svaka im čast, stvarno se trude i štede od sebe da bi ukrajincima doneli slobodu, demokratiju i ekonomski prosperitet kakav je i kod njih u Detroitu, Vankuveru, Filadelfiji itd.😂

  2. Teks says:

    Stiže razonoda za Ruske vojnike.

  3. Velika Metla says:

    Znači neka se spreme dede, babe, bebe ....! Do POSLEDNJEG "ukrajinca" će SATANISTIČKA HORDA zvana NATO "ratovati".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *