„БЛИСКИ СУСРЕТ“ ШЕШЕЉА И НАТАШЕ КАНДИЋ усред Београда (ВИДЕО)

„BLISKI SUSRET“ ŠEŠELJA I NATAŠE KANDIĆ usred Beograda (VIDEO)

5 februara 2020

U zgradi Opštine Stari grad pred početak promocije knjige Vojislava Šešelja „U Srebrenici nije bilo genocida“ došlo je do incidenta, kada su aktivisti Fonda za humanitarno pravo hteli da podele svoj „Dosije: Zločini nad Hrvatima u Vojvodini“, a Šešelj zatražio od obezbeđenja da ih ukloni iz zgrade.

Među njima je bila i bivša direktorka Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić, koju je obezbeđenje takođe udaljilo iz hola zgrade Opštine Stari grad.Fond za humanitarno pravo postavio je na svoj nalog na Tviteru video-snimak na kojem se vidi dolazak Šešelja u zgradu Opštine Stari grad i čuje kako traži od obezbeđenja da ih udalji.

Sama promocija počela je nešto posle 18 časova, a o novom trotomnom izdanju Šešeljeve knjige „U Srebrenici nije bilo genocida“ govore, između ostalih, profesor Nenad Kecmanović i Nikola Žutić.

Publici će se obratiti, prema najavi, i autor Vojislav Šešelj.

KOMENTARI5 komentara

 1. petrovgrad says:

  Provokatorka, kao njin otac 45 po Šumadiji dok je straljao u ima KPJ. NEKA IDE U MONTENEGRO DA PROMOVIŠE IDEJA KOMUNIZMA. U Srbiji je bilo dosta.

  • hajduk says:

   srbi su pod cizmom crveni ustasa u beogradu - banjoj-luci i podgorici terpr koji se sprovodi nad srbima od drugog svetskog rata srbi nikad nece vise biti vladari srbije i svoje drzave izgubili su dobrotom sve, srbi nisu za ratove nego za prijateljstvo srbska nacija nije genocidna nacija, nego su pastiri bozi.

  • pomirenje says:

   u ime oca i svetog duha amin

 2. Našla vreća zakrpu says:

  I sad će ova uštva da me natera da navijam za Šešelja?Nipošto.Uopšte me ne bi čudilo da je on naredio nekome da ovu obavesti o svojoj promociji, da bi se desilo ovo, pa znajući koliko nju mrzimo, viknemo:"Bravo Vojo!"Šešelju se NIKADA i NIPOŠTO ne sme reći:Bravo.Ova uštva je čak malo dete prema onome koliko nam je zla naneo šešelj.A i podmladak je opremio i ugurao u Skupštinu Srbije i Zemuna, da nam sole pamet i produžava tradiciju slugerisanja i Kurti i Murti.Vidim, mališa malo-malo pa putuje u Evropu, kao neki predstavnik Srbije...

 3. Gagi says:

  Glumci iz penzije ponovo igraju pozorisnu predstavu. Navikli da im publika tapse i da ih velica bez obzira na losu glumu prethodnih decenija. Tu glumu odlicno poznaju nasi emigranti i gastajbarteri po celom svetu. Grdno su se naplacali ulaznica za pozorisne predstave ciji je autor nepoznat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *