„БЛООМБЕРГ“ ОТKРИВА СТРАШНУ ИСТИНУ… Немачка се финансијски ДАВИ, ПОЗАЈМЉУЈУ ДОДАТНИХ 40 милијарди да ублаже „ратни удар“

„БЛООМБЕРГ“ ОТKРИВА СТРАШНУ ИСТИНУ… Немачка се финансијски ДАВИ, ПОЗАЈМЉУЈУ ДОДАТНИХ 40 милијарди да ублаже „ратни удар“

24 априла 2022

Немачка ће ове године повећати задуживање за скоро 40 милијарди евра како би ублажила ефекат рата у Украјини, чиме ће укупан нето нови дуг достићи скоро 140 милијарди евра.Kанцелар Шолц такође је најавио 100 милијарди евра за плаћање огромног повећања војне потрошње, док је Линднер рекао да ће задуживање за финансирање фонда бити распоређено на неколико година.

Што значи да ће укупно нето ново задуживање вероватно премашити 140 милијарди евра на крају ове године.

Портпарол министарства финансија одбио је да коментарише ову информације.

KOMENTARI5 коментара

 1. Косовац says:

  Овај Блумберг лаже, маже, или је врло глуп. У свом сорошоидном стилу. Или мисли да су његови слушаоци глупи. Сви иоле информисани су свесни и знају да рат у Украјини нема ама баш никакве везе са финансијском кризом у Немачкој. Пре свега, финансијску кризу јој је створио Џо Бајден, такође и Немачки сорошоидни руководиоци. Сорошоидни (окупациони?) канцелар Шолц уместо да руски гас који је стизао Северним током 1 складишти и тако задржи ниску цену, он глатко препродаје тај гас и у свој сорошоидни фонд књижи милијарде евра. Плус, пази сада, још пре рата у Украјини мистер Шолц забрањује Северни ток 2, вероватно из патриотских разлога да комшији цркне крава. И фол сада „одваја“ 100 милијарди евра за песпотребне војне потребе. А Немачка је пријатељ Русије, Немачку могу евентуално да нападну гиганти као што су Литванија Летонија и Естонија. И Финска, па зато мора да одвоји 100 милијарди у војску и наоружање, уместо да их пласира у одбрану од биолошког рата названог корона. ……………Немачку (и нас) може да спаси само антисорошоидна револуција. Али то није баш толико лако, то значи да треба Немачка да се бори против „интернационале“. Али је то изводљиво, ако се удружи са Русијом на некој фер и коректној основи.

  • persida says:

   Kako da se bori protiv internacionale kad je vode globalisticki programeri. Pogledaj sta se upravo desilo u Francuskoj. Sve je namesteno. Prognoziram velike sukobe i u Francuskoj i u Nemackoj. Naravno, za sve ce biti krivi Rusi, a potom Srbi. Bas kao u filmovima.

 2. Z - Odessa next says:

  Ma šta je to za nemce 😄😄😄

 3. Milutin says:

  Nemačkoj bi bilo bolje da za tih dodatnih 100 milijardi evra, umesto da šalje oružje u Ukrajinu, kupuje rublje. Evro će vredeti sve manje a rublja sve više.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u