„БЛООМБЕРГ“ ОТKРИВА СТРАШНУ ИСТИНУ… Немачка се финансијски ДАВИ, ПОЗАЈМЉУЈУ ДОДАТНИХ 40 милијарди да ублаже „ратни удар“

„BLOOMBERG“ OTKRIVA STRAŠNU ISTINU… Nemačka se finansijski DAVI, POZAJMLJUJU DODATNIH 40 milijardi da ublaže „ratni udar“

24 aprila 2022

Nemačka će ove godine povećati zaduživanje za skoro 40 milijardi evra kako bi ublažila efekat rata u Ukrajini, čime će ukupan neto novi dug dostići skoro 140 milijardi evra.Kancelar Šolc takođe je najavio 100 milijardi evra za plaćanje ogromnog povećanja vojne potrošnje, dok je Lindner rekao da će zaduživanje za finansiranje fonda biti raspoređeno na nekoliko godina.

Što znači da će ukupno neto novo zaduživanje verovatno premašiti 140 milijardi evra na kraju ove godine.

Portparol ministarstva finansija odbio je da komentariše ovu informacije.

KOMENTARI5 komentara

 1. Alexa S says:

  Neka se skroz uudavi...

 2. Kosovac says:

  Ovaj Blumberg laže, maže, ili je vrlo glup. U svom sorošoidnom stilu. Ili misli da su njegovi slušaoci glupi. Svi iole informisani su svesni i znaju da rat u Ukrajini nema ama baš nikakve veze sa finansijskom krizom u Nemačkoj. Pre svega, finansijsku krizu joj je stvorio Džo Bajden, takođe i Nemački sorošoidni rukovodioci. Sorošoidni (okupacioni?) kancelar Šolc umesto da ruski gas koji je stizao Severnim tokom 1 skladišti i tako zadrži nisku cenu, on glatko preprodaje taj gas i u svoj sorošoidni fond knjiži milijarde evra. Plus, pazi sada, još pre rata u Ukrajini mister Šolc zabranjuje Severni tok 2, verovatno iz patriotskih razloga da komšiji crkne krava. I fol sada „odvaja“ 100 milijardi evra za pespotrebne vojne potrebe. A Nemačka je prijatelj Rusije, Nemačku mogu eventualno da napadnu giganti kao što su Litvanija Letonija i Estonija. I Finska, pa zato mora da odvoji 100 milijardi u vojsku i naoružanje, umesto da ih plasira u odbranu od biološkog rata nazvanog korona. ……………Nemačku (i nas) može da spasi samo antisorošoidna revolucija. Ali to nije baš toliko lako, to znači da treba Nemačka da se bori protiv „internacionale“. Ali je to izvodljivo, ako se udruži sa Rusijom na nekoj fer i korektnoj osnovi.

  • persida says:

   Kako da se bori protiv internacionale kad je vode globalisticki programeri. Pogledaj sta se upravo desilo u Francuskoj. Sve je namesteno. Prognoziram velike sukobe i u Francuskoj i u Nemackoj. Naravno, za sve ce biti krivi Rusi, a potom Srbi. Bas kao u filmovima.

 3. Z - Odessa next says:

  Ma šta je to za nemce 😄😄😄

 4. Milutin says:

  Nemačkoj bi bilo bolje da za tih dodatnih 100 milijardi evra, umesto da šalje oružje u Ukrajinu, kupuje rublje. Evro će vredeti sve manje a rublja sve više.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *