БОЛЕСТ! Хашки тужилац Кан би да хапси Путина због спасавања деце, а његов брат-педофил пуштен из затвора

BOLEST! Haški tužilac Kan bi da hapsi Putina zbog spasavanja dece, a njegov brat-pedofil pušten iz zatvora

19 marta 2023

TUŽILAC Međunarodnog krivičnog suda Karim Kan, koji je izdao „nalog za hapšenje” Vladimira Putina, rođeni je brat britanskog poslanika-pedofila koji je prevremeno pušten na slobodu, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova RF Marija Zaharova.

Navela je da je Kanov brat član britanske Konzervativne partije koji je bio u zatvoru 18 meseci nakon što je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje maloletnog dečaka.A da je prevremeno pušten iz zatvora tri nedelje pre nego što je izdat „nalog za hapšenje” predsednika Rusije.

Zaharova je posebno ukazala:

„Sada je zaštita dece od perverznjaka na Zapadu kriminalizovana. Možete li zamisliti koliko bi nedužnih dečjih duša upropastile moralne nakaze, poput Kanovog brata? Ali, Rusija to na svojoj teritoriji neće dozvoliti!“

Tužilac Kan je svoj nalog obrazložio činjenicom da su sa teritorije Ukrajine – navodno „prisilno“ – u Rusiju preseljena deca.

Njemu, naravno, ništa ne znači što je Rusija tu decu spasavala od rata koji je Kijev vodio protiv Donbasa. Od ukrajinskih granata i raketa.

(Fakti)

KOMENTARI3 komentara

  1. Žarko says:

    Treba pobiti govna i očistiti svet od britanaca!

  2. Velika Metla says:

    Komplet cela zapadnjačka politikantska "elita" je satanistička.

  3. Dražen Jovan Petrović says:

    SARMATOM na ostrvo zla! Pa nek svoja pisma pišu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *