БОЛЕСТ УЗНАПРЕДОВАЛА – ЧАНАК ПРЕТИ СРБИЈИ И СРБИМА са оружјем које су добили ШИПТАРИ

BOLEST UZNAPREDOVALA – ČANAK PRETI SRBIJI I SRBIMA sa oružjem koje su dobili ŠIPTARI

16 januara 2024

BIVŠI lider LSV Nenad Čanak postavio je na društvenoj mreži „Iks“ zabrinjavajuću poruku, u kojoj preti Srbima, i to pozirajući sa šiptarskim oružjem „džavelin“.

Naime, Čanak je napisao sledeće:„Imao sam u Ukrajini priliku da vidim kako izgleda tenk posle susreta sa Javelinom. A imao priliku i da naučim kako se rukuje njome. Obuka za korišćenje se može obaviti za pola sata. Ako (kada?) u Prištinu stignu Javeline, mnogo toga se trenutno menja.“

Podsećamo ukrajinskoj vojsci ovo oružje nije mnogo pomoglo, te su mnogi analitičari već sada sigurni da im se ne piše dobro u oružanom sukobu sa Ukrajinom.

Pentagon je u jednoj od svojih brojnih isporuka poslao protivvazdušne sisteme „Stinger“, kao i hiljade primeraka „džavelina“.

Da ni Zapad nije više toliko optimističan po pitanju ishoda rata u Ukrajini, govori izjava Filipa Bridlava, bivšeg vrhovnog komandanta NATO trupa u Evropi.

– Dajemo Ukrajini taman toliko resursa da ostane na bojnom polju, umesto da im dajemo dovoljno da istinski pobede. Ako Zapad nastavi sa takvom politikom, Ukrajina će izgubiti rat. Rusija jednostavno ima više ljudi i resursa. Ako pak jednostavno napustimo Ukrajinu, oni će nastaviti hrabro da se bore. Poginuće još deset hiljada Ukrajinaca, a ruski predsednik Vladimir Putin će osvojiti celu zemlju, koja će ponovo završiti pod njihovom vlašću – rekao je on za Njuzvik.

Rat u Ukrajini dao je Zapadu priliku da se bori protiv Rusije tuđim rukama, kaže francuski sociolog Emanuel Tod.

Istovremeno, kako je ekspert naglasio u intervjuu za Sud Radio, nesposobnost NATO-a da obezbedi Kijevu neophodna sredstva za rat je dokaz poraza zapadnih sila u konfrontaciji sa Moskvom.

KOMENTARI6 komentara

 1. Spiritual healing says:

  😂😂😂koji lik...pitam se oće li naši policiomlati da istuku ovog ustaško-šiptarsko-švapsko- kaubojsko- vatikanersko- jehivsko-isusovačko dembelsko smeće ko onu ljigu sandulovića ??? Mislim da bi država više imala koristi od njih da time obavljaju svoje dužnosti umesto da pomažu izvršiteljima i rade sačekuše. Tu bi ih narod podržao 290% i ne bi ih toliko zvali kerovima sistema, mislim kerovi ovi u kućicama na lancu koji grizu koske, bili bi malo bolji tada u našoj percepciji. A najbolji su oni koji odu u švabiju da voze kamione umesto da žive među nama i rade taj svoj seronj.ki posao.

 2. Srbski vitez says:

  Krajnje je vreme da neko ko je u prilici propisno izrazbija gubicu ovom krmetu!!! Dokle više tolerisati antisrbske svinjarije ovog debelog bolesnog smrada!?? J.mu P.mater tu smrdljivu kad ga je oprasila tako ogavnog i poganog!!!

 3. Teks says:

  Krme!

 4. Brane says:

  E moj Nenade. " Treba stići i uteći i na strašnom mestu postojati".

 5. Rostand says:

  Ova krmčina ima minoran broj pristalica,a svejedno se ne skida sa medija,baš kao i Čeda Prašak,zbilja čudesno.Koja je njihova uloga i zašto već nisu u prdekani da mi je znati?Zbog jedne rečenice režim baca Brkića u kazamat,a ovakav ološ sije antisrbsku propagandu usred Srbije i nikom ništa.

 6. Zeka says:

  A šta bi se drugo očekivalo od lidera DOS-a!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *