БОЛЕШТИНА: Хилари Клинтон нудила министру из Велса да га упозна са геј пријатељима

BOLEŠTINA: Hilari Klinton nudila ministru iz Velsa da ga upozna sa gej prijateljima

10 avgusta 2023

Ministar u vladi Velsa Džeremi Majls izjavio je da je bivša američka državna sekretarka i kandidatkinja za predsednika SAD i nekadašanja prva dama Amerike Hilari Klinton, ponudila da mu posreduje u organizovanju sastanka na slepo sa gej osobom iz svog kruga prijatelja, prenosi Bi-Bi-Si.

Majls je rekao da je na događaju organizovanom na Univerzitetu Svonsi sedeo pored Hilari Klinton i tom prilikom joj se zahvalio što je spomenula LGBT prava u govoru koji je održala, a potom joj je rekao da je on prvi ministar u vladi Velsa koji se otvoreno izjasnio kao gej.„Pitala me je da li imam partnera, a ja sam joj rekao da nemam. Onda je ona vrlo ljubazno ponudila da me upozna sa nekim od svojih prijatelja uključujući i jednog svetskog lidera čije ime neću spominjati. Nisam prihvatio jer sam mislio da bi to bio suvišan korak“, rekao je Majls.

Majls se pridružio Laburističkoj partiji sa 16 godina, pre nego što je upisao pravni fakultet na Novom koledžu u Oksfordu.

Majls je odbio da odgovori da li bi njegov sledeći potez u političkoj karijeri mogao da bude kandidatura za premijera kada Mark Drejkford bude podneo ostavku pre sledećih parlamentarnih izbora u maju 2026.

KOMENTARI8 komentara

 1. umni 'rvat says:

  Divna žena, ona spaja ljude

  • Duca says:

   Uslov je da je bar jedan od dvojice zaražen sidom, da bude zabavnije i neizvesnije.

 2. Velika Metla says:

  Komplet cela stranka "Demokratska stranka " je skup satanista, koje fizički treba likvidirati, sa sve porodicama, da se to sotonino seme ne razmnožava i ne pogani ljudski rod.

 3. persida says:

  Gejova ima na pretek. Ko je usamljen, neka se javi Hitlerki Kurton, ona je stara baba peza.

 4. lekovito bilje says:

  HILARI ,ili HITLER,zanimljiva kombinacija slova+ kljinton!

 5. lekovito bilje says:

  samo treba im jos jos su na im infuzija , krv tek rodjene dece!!!!!!! ko zna i moje dvoje dece rodjene su im dali energiiju.....al niko nista nije odneo u vecnost,samo prost dusu!AMIN!

 6. milorad5 says:

  HILARI JE IMALA MOŽDANI UDAR OVIH DANA..PUKO KAPILAR ..DODUŠE MANJI ALI TO JE DOBAR ZNAK:)..NEMA SEXA ZA BABU INAČE ĆE OČI DA JOJ ISPADNU ODMA:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *