„Боље је да удавите децу, него да гледају Харија Потера“

„Bolje je da udavite decu, nego da gledaju Harija Potera“

10 novembra 2015

Kevin Swanson 55„Roditeljima je bolje da udave decu, nego da im dozvole da čitaju knjige o Hariju Poteru“, zaključak je propovednika Kevina Svonsona koji je govorio na Nacionalnoj konferenciji o verskim slobodama u SAD.

Razlog za to? Gej lik Dambldor.

“Prijatelji, mi smo nadomak Strašnog suda. Treba da pozovemo Ameriku da se pokaje. Da se pokaje zbog prkošenja Svemoćnom. Da se pokaje zbog abortusa, stotina miliona mrtvih tela, ne znam ni sam koliko”, rekao je Svonson, posle čega se bizarno nadovezao na romane J. K. Rouling.

“Ameriko, pokaj se za Harija Potera. Pokaj se što je Dambldor postao homoseksualni mentor Hariju Poteru”. Time je prokomentarisao izjavu autorke popularnih romana

Svonson je nastavio da napada dečje sadržaje, ali sada crtani film “Kako trenirati zmaja” (How to Train Your Dragon).

“Deca se odgajaju da ih kvare Dambldori i Hikapi iz ‘Kako trenirati zmaja’. Prijatelji, Amerika mora da se pokaje. Za desetine miliona roditelja bolje bi bilo da deci stave kamen oko vrata i bace ih na dno mora”, izjavio je ovaj propovednik.

Inače, Svonson je i ranije imao šokantne komentare. On je u martu 2014. proglasio Diznijev hit “Frozen” “zlom gej propagandom”.

“Nekad se pitate da li se ovde dešava nešto zaista zlo. Da li ljudi razmišljaju: ‘Možda će ovaj slatki film indoktrinirati moju petogodišnjakinju da bude lezbijka ili će trivijalizovati homoseksualnost i bestijalnost”.

On je jednom izjavio i da će homoseksualci uskoro početi da pale hrišćane na lomačama, ali je okončao govor time da bi LGBT zajednici ipak dao vremena da se pokaju, pre nego što ih osudi na smrtnu kaznu”.

(INDEPENDENT, Vaseljenska)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *