БОЛНА ИСТИНА ЗА КОСОВСКЕ ШИПТАРЕ! Ево шта Албанци стварно мисле о Косоварима!

БОЛНА ИСТИНА ЗА КОСОВСКЕ ШИПТАРЕ! Ево шта Албанци стварно мисле о Косоварима!

17 јула 2018

Леутрим Б, Албанац из Приштине, објавио је на Фејсбуку преписку са особољем једног хотела у Драчу. Особље овог хотела је брутално извређало овог Албанца.

“Хтео сам да проведем викенд у Албанији са породицом и желео сам да резевришем хотел да га не бих тражио кад стигнем тамо. Контактирао сам хотел “Ylli Detit“ преко месинџера, као што се види на слици, и они су ми одговорили да не могу резервисати јер се мора платити унапред. Након тога сам резервисао други хотел где није требало платити унапред за резервацију.“, написао је Леутрим на Фејсбуку. Међутим, након тога, у петак увече, добио је поруку од хотела са питањем да ли ће доћи зато што је резервисао. Одговорио им је да неће, јер није код њих резервисао, пошто су му тражили да плати унапред, а он то није могао. Обавестио их је да је резервисао други хотел где му нису тражили да плати унапред, након чега је добио следећи одговор:

“Ви, Косовари, сте свињске расе, мало су вам Срби наудили.“ Хотел “Ylli Detit“ је потом упутио јавно извињење свим грађанима тзв. Косова.

“Јавно се извињавамо на узнемиравању и неспоразуму које је причињено нашем клијенту од стране нашег неодговорног особља које је добило заслужну казну. “, писало је на званичном Фејсбук профилу овог хотела.

(Косово24сата)

KOMENTARI3 коментара

  1. Za Srbiju says:

    Isti su oni. Ekološka kuga.

  2. Miraš says:

    Ne trpe se i ne slažu se najbolje izmedju sebe Albanci iz Albanije i ovi kosovski. Tu neslogu političari i jednih i drugih nastoje da sakriju. Mi o tome jako malo znamo, ali postoje neka neslaganja i trvenja medju njima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u